سرویس سبک زندگی فردا: صبحانه یکی از مهمترین وعدههای غذایی است. شما میتوانید صبحانههای مقوی برای خود تهیه کنید. به نقل از کادو یکی از این صبحانههای مقوی معجون جو پرک است. اما در این آموزش آشپزی طرز تهیه کره عسل توت فرنگی را یاد میگیرید.
![کره توت فرنگی صبحانهای جذاب و هوس انگیز کره توت فرنگی صبحانهای جذاب و هوس انگیز](/Upload/Public/Content/Images/1397/06/17/1609020899x.jpeg)
این ترکیب کره عسل، یک راه فوق العاده برای لذت بردن از میوه توت فرنگی در بهترین حالت و طعم آن است. در این دستورالعمل، توتهای خرد شده با کره نرم شده، عسل، و پرتقال مخلوط شده و یک ترکیب شیرین و خوش طعم به دست میدهد که میتواند بخشی از صبحانه شما در این زمان سال باشد. شما میتوانید این ترکیب را بر روی بیسکویتهای گرم، نان ذرت، یا نان تست اعمال کرده و یا با یک وافل یا پنکیک خوب و خوشمزه ترکیب نموده و میل کنید. اگر به دنبال یک رژیم کم کالری صبحانه هستید ما رژیم کم کالری موز را پیشنهاد میکنیم.
مواد اولیه لازم برای تهیه کره عسل توت فرنگی:
2 قالب (8 اونس) کره، برش داده شده به مکعبهای 1 اینچی، در دمای اتاق
4/1 فنجان عسل
4/1 قاشق چای خوری پوست پرتقال رنده شده تازه
4/1 قاشق چای خوری نمک
2/1 فنجان توت فرنگی تازه، خرد شده
مقدار کره عسل توت فرنگی به دست آمده: 2 فنجان
کره، عسل، پوست پرتقال رنده شده، و نمک را در یک پروسسور غذایی که دارای یک پیوست تیغهای است ترکیب کنید. این فرایند را در حدود 20 ثانیه ادامه داده، و در اواسط این زمان، مواد موجود در اطراف کاسه را پایین آورده و در دسترس تیغهها قرار دهید. این کار را تا زمانی که به یک مخلوط سبک و خمیری دست یابید، ادامه دهید. در این مرحله، توت فرنگیها را تا زمانی که به خوبی با مخلوط مورد نظر ترکیب شوند، (در حدود 10 تا 15 ثانیه) با دستگاه به هم بزنید.
مخلوط کره توت فرنگی را میتوان بلافاصله استفاده کرده و یا به مدت دو ساعت داخل یخچال قرار دهید تا قبل از صرف شدن مقداری سفت و محکم شود.
نکته:
نحوه ذخیره سازی:
کره توت فرنگی باقیمانده را در یک ظرف پوشیده داخل یخچال قرار داده، و یا آن را با استفاده از قاشق داخل یک نایلون پلاستیکی مناسب ریخته و به شکل یک رول استوانهای درآورید. هنگامی که این ترکیب را داخل یخچال نگهداری کنید، بهترین زمان مصرف آن چیزی در حدود یک هفته است. همچنین، میتوانید این ترکیب را تا 3 ماه داخل فریزر ذخیره نمایید.