توپک سیب زمینی کاله Kalleh Potato Ball بسته به نوع مصرف یا سلیقه شما میتواند یک پیش غذا یا وعده اصلی جذاب باشد. برای درست کردن توپک سیب زمینی در خانه میتوانید سیبزمینی پخته و سرد شده را له کرده، با تخم مرغ و انواع پنیر پروسس و مقداری ادویه مخلوط کنید و آن را با دست به شکل توپهای کوچک در بیاورید، اما پمینا (زیرمجموعه برند کاله) در محصولات غذایی انجمادی گروه سولیکو در کنار سیبزمینی نیمه آماده محصول دیگری به نام توپک سیب زمینی معرفی میکند. توپک سیب زمینی آماده کاله را میتوانید در تابه حاوی روغن تفت دهید و آن را با انواع سس، پنیر در کنار سبزیجات و حتی گوشت و مرغ سرو کنید. در ادامه با طرز تهیه توپک سیب زمینی استردا آشنا میشویم.
مواد لازم برای تهیه توپک سیب زمینی استردا
- 500 گرم توپک سیب زمینی کاله
- 1 عدد پیاز نگینی خرد شده
- 300 گرم قارچ درشت خرد شده
- یک چهارم قاشق چایی خوری پودر سیر
- 1 قاشق چایی خوری آویشن
- 150 گرم خامه پاکتی کاله
- 4 عدد تخم مرغ
- 125 میلی لیتر شیر
- یک هشتم قاشق چایی خوری جوز هندی
- نمک و فلفل به میزان لازم
- 200 گرم پنیر موزارلای تازه کاله
- 150 گرم گوجه فرنگی مینیاتوری
- 10 تکه نان تست برش داده شده

طرز تهیه توپک سیب زمینی استردا
تابهای را روی حرارت قرار دهید و درون آن مقداری روغن بریزید. توپکهای سیب زمینی کاله را درون روغن بیندازید و اجازه دهید تا آنها کاملا سرخ شوند و رنگ آنها طلایی شود.
تابهای دیگر را روی حرارت قرار دهید و پیازهای خرد شده را درون آن بریزید و با مقدار کمی روغن آنها را تفت دهید تا کاملا نرم و شفاف شوند.
قارچهایی که به صورت درشت خرد کردهاید را به پیازهای تفت داده شده اضافه کنید و حرارت زیر تابه را زیاد کنید تا آب قارچها کاملا گرفته شود.
پودر سیر، آویشن، نمک و فلفل را به ترکیب قارچ و پیاز اضافه کنید و کمی آنها را با هم تفت دهید سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
خامه، تخم مرغ، جوز هندی، نمک و فلفل را درون ظرفی بریزید و آنها را خوب با هم ترکیب کنید. در نهایت مقداری شیر به آنها اضافه کنید. قارچهایی که تفت دادهاید را کف ظرفهای نسوز یک نفره قرار دهید.
توپکهایی که سرخ کردهاید را به همراه پنیر موزارلا، گوجه فرنگی مینیاتوری و نان تست روی آنها بچینید و در نهایت مقداری از مایه تخم مرغی روی آنها بریزید.
فر را روی حرارت 200 درجه سانتیگراد قرار دهید و به توپک سیب زمینی استردا بین 20 تا 25 دقیقه فرصت دهید تا آماده شوند.