ماهان شبکه ایرانیان

فایننشال‌‎تایمز:

مهمترین رقیب روحانی در انتخابات ریاست جمهوری ثبت‌نام کرد

نشریه فایننشال‌تایمز در گزارشی روز چهارم ثبت‌نام از نامزدهای انتخابات ریاست‌ جمهوری کشورمان را پوشش داد.

مهمترین رقیب روحانی در انتخابات ریاست جمهوری ثبت‌نام کردبه گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری میزان، «فایننشال تایمز» در گزارشی ضمن بازتاب حال‌هوای این روزهای ثبت‌نام نامزدهای  دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری کشورمان نوشت که در روز چهارم ثبت‌نام نامزدها دو تن از رقبای جدی این دوره از رقابتهای انتخابات ریاست‌جمهوری ایران ثبت‌نام کردند.

«فایننشال تایمز» ضمن بازتاب سخنان حسن روحانی در نشست خبری پس از ثبت‌نام در رقابت‎های ریاست‌جمهوری و دفاع وی از اقدامات چهارساله دولت در حوزه‌های داخلی و خارجی نوشت: با وجود دفاع حسن روحانی از کارنامه 4 ساله‌اش بسیاری از حامیان اصلی رئیس‌جمهور مستقر ایران نگران‌اند که در روند تبلیغات انتخاباتی رقبای قدرتمند حسن روحانی چالش‎های جدی برای وی ایجاد کنند.

این گزارش در ادامه ضمن اشاره به ماندگاری تحریم‎های بین‌المللی پس از توافق هسته‌ای نوشت: سید ابراهیم رئیسی مهمترین رقیب حسن روحانی در این دوره از رقابت‎های انتخاباتی است که ‌می‌تواند با تمرکز بر وعده‌های محقق‌ نشده در روزها و هفته‌های آتی موجی اجتماعی را ایجاد کند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان