ماهی از غذاهایی است که متدهای پخت زیادی دارد. از جنوب تا شمال کشور هر کدام به شیوهها و با چاشنیهای مختلفی ماهی را طبخ میکنند که آنها را به شما آموزش دادیم یا خواهیم داد. اما ماهی سالمون کبابی یک وعده سرشار از پروتئین و پرخاصیت است که که میخواهیم به طرز متفاوتی آن را مزهدار و طبخ کنیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه ماهی سالمون
- 1 عدد ماهی سالمون کامل
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 2 قاشق غذاخوری شکر قهوهای
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- 1 عدد لیمو (قاچ شده)
- ریحان و جعفری تازه برای تزیین کردن
- گوجه فرنگی گیلاسی چند عدد
طرز تهیه ماهی سالمون
![ماهی سالمون طرز تهیه ماهی سالمون با گوجه فرنگی گیلاسی](/Upload/Public/Content/Images/1397/10/05/1000140485l.jpeg)
فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
ماهی سالمون را به صورت درسته روی یک تخته قرار دهید. داخل آن را باز کنید و به وسیله قلموی آشپزی تمام سطح آن را به روغن زیتون و شکر قهوهای و مقداری نمک و فلفل آغشته کنید.
ماهی سالمون را داخل ظرف مناسب فر قرار دهید. گوجههای گیلاسی را روی ماهی بریزید و آن را حدود 12 تا 15 داخل فر قرار دهید. وقتی داخل ماهی حالت صورتی شد، یعنی پخته شده است.
آن را از فر خارج کرده مقداری آبلیمو روی ماهی بریزید و داخل ظرف مناسب سرو کنید. لیموهای قاچ شده، جعفری و ریحان تازه را هم کنار ظرف برای تزیین بگذارید.
نکات طرز تهیه
- اگر مایل باشید میتوانید فر را برای چند دقیقه روی حالت گریل قرار دهید تا سطح ماهی برشته و ترد شود.
- پوست ماهی را میتوانید هنگام سرو جدا کنید.
- فراموش نکنید که طعم ماهی تازه چیز دیگری است. بنابراین سعی کنید هر بار ماهی تازه تهیه کرده و ماهی فریز نکنید.
- میتوانید از سبزیجات دیگری مانند پیازچه، شوید، نعناع و حتی چغندر به عنوان چاشنی یا در کنار ماهی استفاده کنید.