پوست نارنج همچون نارنج دارای فواید درمانی زیادی می باشد، که درمان افسردگی، تقویت معده، تقویت قلب و … از خواص پوست نارنج می باشد. بنابراین با مصرف این مربا می توانید، از مزایای درمانی آن بهره مند شوید.
در آموزش های گذشته روش درست کردن مربای پوست پرتقال، مربای پوست هندوانه و مربای پوست پسته را آموزش دادیم. مربای پوست نارنج یکی از مرباهای خوشمزه با عطری بی نظیر می باشد، که به راحتی آن را با موادی همچون پوست نارنج، شکر و آب می توانید در منزل تهیه کنید. از این رو در ادامه می توانید با طرز تهیه مربای پوست نارنج آشنا شوید.
![مواد لازم برای تهیه مربای پوست نارنج](/Upload/Public/Content/Images/1397/10/19/1853330022j.jpeg)
مواد لازم
مواد مورد نیاز برای تهیه مربای پوست نارنج عبارت است از:
- پوست نارنج/ 100گرم
- شکر/ 1 کیلو
- آب لیمو/ 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه مربای پوست نارنج
ابتدا نارنج ها را خوب شست و شو دهید، بعد پوست آن ها را بگیرید و به صورت خلال خرد کنید. سپس پوست نارنج ها را در آب گرم بخیسانید. مدت زمان لازم برای این کار 3 ساعت می باشد، البته در طول این مدت بهتر است چند مرتبه، آب پوست نارنج ها را عوض نمایید.
در ادامه، داخل قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی شعله گاز قرار دهید، تا آب به جوش آید.
![روش تهیه مربای پوست نارنج](/Upload/Public/Content/Images/1397/10/19/1853330038f.jpeg)
حال پوست نارنج ها را باید درون آب در حال جوش بریزید و اجازه دهید تا مدت کمی بجوشد.
در مرحله بعدی طرز تهیه مربای پوست نارنج باید، پوست نارنج ها را آب کش نمایید و مقداری آب سرد روی آن ها بریزید، با تکرار 4 الی 5 مرتبه این کار، تلخی پوست نارنج ها از بین می رود.
آنگاه، 3 لیوان آب را به همراه شکر بر روی شعله گاز قرار دهید تا با حرارت ملایم، شربت به جوش آید.
پس از این که شکر به طور کامل در آب حل شد، پوست نارنج ها را به آن بیافزایید.
در آخر، زمانی که شربت غلیظ شد(قوام پیدا کرد)، آب لیمو را به آن اضافه نماید و بعد از یکی دو دقیقه آن را از روی حرارت بردارید.
![طرز تهیه مربای پوست نارنج](/Upload/Public/Content/Images/1397/10/19/1853330053o.jpeg)
ضمن سپاس از همراهیتان با طریقه درست کردن مربای پوست نارنج، می توانید این مربای خوشمزه را در منزل تهیه نمایید و از سرو آن لذت ببرید.