فیلو بلو با دو تا پنیر خوشمزه بلوچیز و ویلی درست میشود. اگر عاشق غذاهای پنیردار هستید، طرز تهیه این غذای خوشطعم و آسان را از دست ندهید.
مواد لازم برای تهیه فیلو بلو با بلوچیز و پنیر خامهای ویلی
طرز تهیه فیلو بلو با بلوچیز و پنیر خامهای ویلی
تخم مرغ و پنیر خامهای را داخل کاسه همزن بریزید. همزن را روی دور متوسط قرار دهید و مواد را آنقدر هم بزنید تا مایه صاف و یکدستی به دست بیاید.
مایه را داخل یک کاسه بزرگ بریزید. پیازچهها را خرد کرده و به مایه اضافه کنید. ژامبون گوشت سولیکو را هم به صورت مربعی خرد کنید و به مواد اضافه کنید. سبزیهای معطر را هم اضافه کنید. همه مواد را با هم مخلوط کنید.
یک عدد نان فیلو را داخل یک قالب گرد قرار دهید. به وسیله یک قلموی آشپزی نان را با کره چرب کنید. به همین ترتیب سه عدد نان دیگر را هم چرب کنید و روی هم قرار دهید.
حالا مایهای را که درست کردیم را روی چهارمین نان بریزید. پنیر بلوچیز را هم به صورت مکعبی خرد کنید و روی مایه بچینید. کمی خلال بادام هم روی مواد بریزید.
فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. قالب را 30 دقیقه داخل فر بگذارید. بعد از 30 دقیقه قالب را از فر بیرون بیاورید. روی فیلو بلو باید طلاییرنگ شده باشد.
روی فیلوبلو را با مقداری از همان سبزی معطر تزیین کنید.
نکات مهم برای طرز تهیه فیلو بلو
- به جای کره، اگر مایل باشید میتوانید از روغن زیتون هم استفاده کنید.
- سبزیجات معطر داخل فیلو بلو دل بخواهی است. سبزیجات میتواند شامل پونه، نعناع جعفری و ... باشند.