ستاره ؛ سرویس آشپزی - یکی از کارهای لذت بخش برای خانمهای خانه دار درست کردن انواع کیکها با طعم و تزئینهای مختلف است. یکی از انواع کیکهای خوشمزه کیکهای میوهای هستند که کیک هویج و گردو نیز در آن دسته قرار دارد. این کیک دارای بافتی نرم و لذیذ است. در ادامه طرز تهیه کیک 
هویج و 
گردو با فر و بدون فر را خواهیم گفت.
 
طرز تهیه کیک هویج و گردو در فر
| مواد لازم | 
|  آرد | 
1 و 3/4 پیمانه سرخالی | 
|  شکر | 
1 پیمانه | 
| تخم مرغ | 
4 عدد | 
| روغن مایع | 
3/4 پیمانه  | 
| هویج رنده شده | 
2 پیمانه  | 
| وانیل | 
1/8 قاشق چایخوری  | 
| دارچین  | 
2 قاشق چایخوری | 
| نمک | 
1/8 قاشق چایخوری | 
| بکینگ پودر | 
1 و 1/2 قاشق چایخوری  | 
| مغز گردو | 
1/2 پیمانه  | 
| خامه برای تزئین کیک | 
 به مقدار لازم | 
زمان لازم برای آماده سازی و پخت کیک 2 ساعت
دستور تهیه
- ابتدا درون یک ظرف تخم مرغ و شکر و وانیل را با هم مخلوط میکنیم و با همزن خوب میزنیم تا رنگ آن تغییر کند.
 
- روغن را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید.
 
- آرد، بیکینگ پودر، نمک و پودر دارچین را الک کنید و آهسته آهسته به مواد اضافه کنید و در حین اضافه کردن حتما هم بزنید تا مواد گلوله نشوند.
 
- هویج را بشویید و رنده کنید.
 
- گردوها را ریز خرد کنید (میتوانید گردو را با مخلوط کن ریز ریز کنید).
 
 

 
- هویج و گردو را به مخلوط اضافه کنید و با یک قاشق یا لیسک به صورت دورانی خوب مخلوط کنید تا یک دست شوند.
 
- فر را روشن کنید و در دمای 180 درجهی سانتیگراد بگذارید تا داغ شود.
 
- کف قالب را خوب چرب کنید و مایهی آماده شده را درون آن بریزید و به مدت 45 دقیقه درون فر بگذارید.
 
- پس از آن کیک را از فر خارج کنید. (کیک زمانی پخته است که اگر یک چنگال درون آن فرو کردید موادی به آن نچسبد).
 
- صبر کنید کیک کمی خنک شود سپس آن را از قالب جدا کنید و در ظرف مورد نظر بگذارید.
 
- روی کیک را با خامه و گردو تزئین کنید و با یک لیوان چای نوش جان کنید.
 

 
طرز تهیه کیک هویج و گردو (بدون فر و روی گاز)
اگر شما هم دوست دارید کیک هویج و گردو درست کنید، ولی به فر دسترسی ندارید، میتوانید به راحتی این کیک را بدون فر درست کنید. در ادامه طرز تهیه کیک هویج و گردو بر روی شعله گاز را خواهیم گفت.
| مواد لازم | 
| تخم مرغ | 
4 عدد | 
| مغز گردو | 
 نصف لیوان | 
| هویجی که ریز رنده شده | 
 به اندازهی 2 لیوان سر خالی | 
| شکر | 
1 لیوان | 
| آرد | 
2 لیوان | 
| بکینگ پودر | 
یک و نیم قاشق چایخوری | 
| روغن مایع | 
سه چهارم لیوان | 
| وانیل و نمک  | 
 نوک قاشق چایخوری | 
| دارچین | 
یک و نیم قاشق چایخوری | 
زمان لازم برای آماده سازی و پخت کیک 2 ساعت
دستور تهیه
- ابتدا درون یک ظرف تخم مرغ و شکر و وانیل را با هم مخلوط میکنیم و با همزن خوب میزنیم تا رنگ آن تغییر کند.
 
- روغن را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید.
 
- آرد، بیکینگ پودر، نمک و پودر دارچین را الک کنید و آهسته آهسته به مواد اضافه کنید و در حین اضافه کردن حتما هم بزنید تا مواد گلوله نشوند.
 
- هویج را بشویید و رنده کنید.
 
- گردوها را ریز خرد کنید.
 
- هویج و گردو را به مخلوط اضافه کنید و با یک قاشق یا لیسک به صورت دورانی خوب مخلوط کنید تا یک دست شوند.
 
- کف یک قابلمه تفلون را خوب چرب کنید و آرد بریزید سپس مایهی آماده شده را درون آن بریزید.
 
- روی شعله گاز یک شعله پخش کن بگذارید و قابلمه را به مدت نیم ساعت روی آن قرار دهید.
 
- پس از آن کیک را تست کنید ببینید پخته است یا نه. (کیک زمانی پخته است که اگر یک چنگال درون آن فرو کردید موادی به آن نچسبد).
 
- اگر پخته بود کیک را از شعله بردارید و صبر کنید کیک کمی خنک شود سپس آن را در ظرف مورد نظر برگردانید.
 
- روی کیک را با خامه و گردو تزئین کنید و با یک لیوان چای نوش جان کنید.
 
 

اگر شما نیز تجربهای از درست کردن کیک هویج و گردو دارید یا طرز تهیه متفاوتی برای آن میشناسید، آن را با ما و دیگر مخاطبان ستاره از طریق بخش "ارسال نظر" در انتهای همین صفحه در میان بگذارید.