ماهان شبکه ایرانیان

رشد اقتصادی سوئد افت کرد

 به گزارش گلوب نیوز، مرکز مدیریت بدهی سوئد اعلام کرد: کاهش رشد اقتصادی سوئد در سال‌های آینده به کاهش درآمدهای دولت منجر خواهد شد و این مساله دستیابی به بودجه‌ای متوازن را دشوار خواهد کرد.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، این مرکز کسری بودجه سوئد در سال 2019 را 40 میلیارد کرون و در سال 2020 معادل 30 میلیارد کرون تخمین زده است.

هانس لیند بلاد، مدیر این مرکز گفت: کاهش درآمدهای مالیاتی دولت به دلیل افزایش مشکلات مالی شرکت‌های سوئدی بر توانایی وام دهی دولت اثر خواهد گذاشت؛ هر چند که انتظار داریم اوضاع کشور از نظر مالی کماکان در نقطه مطلوبی باقی بماند.

رشد اقتصادی سوئد برای امسال و سال آینده 1.9 درصد پیش‌بینی شده که 0.7 درصد کمتر از رشد به ثبت رسیده در سال گذشته است. کاهش قابل توجه سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی بر بخش مسکن که یکی از محرکه‌های اصلی رشد اقتصادی سوئد است، از جمله دلایل این کاهش رشد عنوان شده است.

علی‌رغم کاهش نسبت بدهی دولت به تولید ناخالص داخلی از 26 درصد در سلب 2018 به 23 درصد در سال‌های 2019 و 2020، نرخ بیکاری صعودی خواهد بود و از 6.3 درصد در سال گذشته به 6.5 درصد در سال جاری و 6.7 درصد در سال آینده افزایش خواهد یافت.

کاهش رشد اقتصادی سوئد در هفته‌های اخیر باعث کاهش ارزش کرون نیز شده است؛ به گونه‌ای که کرون از اواخر سال 2018 تاکنون چهار درصد ارزش خود در برابر یورو را از دست داده است.

یوناس گولترمان، کارشناس ارزی بانک "آی ان جی" گفت: اوضاع دارد بدتر می‌شود و افزایش منازعات تجاری در سطح جهان، رشد اقتصادی سوئد را تحت‌الشعاع قرار داده است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان