وب سایت روزیاتو: «مِرَنگ»، نوعی شیرینی ساده است که از مخلوط سفیده تخم مرغ و شکر به دست می آید.
مواد لازم:- 3 عدد سفیده تخم مرغ
- 150 گرم شکر
- 1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل
- نصف قاشق چایخوری سرکه سفید
- 150 گرم شکلات آب شده
طرز تهیه:1-فر را با دمای 212 درجه سانتی گراد روشن کنید.
2-در یک کاسه، سفیده تخم مرغ را با هم زن برقی تا حدی هم بزنید که پف کند.
3-در طول هم زدن، به تدریج شکر را اضافه کنید.
4-عصاره وانیل و سرکه سفید را بیافزایید.
5- تا زمانی روند مخلوط کردن را ادامه دهید که وقتی کاسه را بر می گردانید، مخلوط سفید تخم مرغ بیرون نریزد.
6-به آهستگی و با استفاده از کاردک، شکلات آب شده را اضافه کنید و هم بزنید.
7-کف سینی فر یک لایه ورقه روغنی بگذارید.
8-با استفاده از قاشق، مواد را با فاصله از هم درون سینی بچینید.
9- آن ها را به مدت 60 دقیقه درون فر بپزید.
10-این مرنگ ها را می توانید با توت فرنگی تازه سرو کنید.