سالاد پانزلا یک سالاد ایتالیایی است که به دلیل داشتن گوجه، خیار و پیاز میتوان آن را کمی شبیه به سالاد شیرازی دانست.
طرز تهیه را در ادامه بخوانید و به سادگی در منزل پانزلا را درست کنید و از طعم متفاوت آن لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه سالاد پانزلا
- 4 عدد گوجه بزرگ
- 2 حبه سیر
- 2 عدد خیار
- 1 عدد پیاز قرمز
- 100 گرم زیتون سبز
- 4 عدد نان تست
- 1 دسته ریحان
- 1 دسته جعفری
- پودر پنیر پارمسان کاله (خرید از دیجیکالا)
- 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 2 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
- نصف قاشق غذاخوری شکر
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه نان سالاد پانزلا
نانهای تست را به قطعات یک سانتیمتری تقسیم کرده و با برس کمی روغن زیتون روی آنها میزنیم وبه مدت 20 دقیقه در فر میگذاریم تا ترد شوند.
در صورت تمایل میتوانید کمی سیر له شده را هم برای طعمدار کردن تستها روی آن بگذارید و داخل فر قرار دهید.
طرز تهیه سالاد پانزلا
خیار، گوجه فرنگی و پیاز را به شکل دلخواهتان خرد کنید و داخل کاسه بزرگی بریزید، زیتونها را حلقه حلقه کرده و به آن اضافه کنید. برگهای ریحان را هم جدا کرده و درکاسه بریزید.
در صورت تمایل میتوانید فلفل دلمهای رنگی را هم به دستور تهیه اضافه کنید.
طرز تهیه سس سالاد پانزلا
روغن زیتون، سرکه بالزامیک، شکر، نمک و فلفل را در ظرفی مخلوط کنید سیر و جعفری را ریز خرد کنید و بعد از اضافه کردن به سس خوب هم بزنید.
سالاد را حداقل یک ساعت قبل از سرو کردن در یخچال قراردهید تا طعم سس را به خود بگیرد. در آخر نانهای تست را که قبلا آماده کرده بودید به همراه پنیر پارمسان به سالاد اضافه کنید و در ظرف دلخواهتان سرو کنید و از این سالاد ایتالیایی لذت ببرید.