ماهان شبکه ایرانیان

از صبح تا شب با شهرآورد حساس ۹۸؛

زنده از آزادی؛ نگاه ایران به جدال آبی و سرخ

حضور پرتعداد هواداران از صبح روز دربی در اطراف ورزشگاه، نشان از استقبال گسترده سرخابی ها از این شهرآورد حساس دارد.

به گزارش ورزش سه، تیم های پرسپولیس و استقلال امروز در دیداری حساس به مصاف هم خواهند رفت. باتوجه به نزدیکی دو تیم در جدول، اهمیت این مسابقه بیشتر از قبل شده و هواداران دو تیم نیز میل و رغبت زیادی برای تماشای این بازی دارند. اینجا محمد همتی خبرنگار ورزش سه به همراه دیگر اعضای تحریریه ورزش سه تمام تلاش خود را می‌کند که از صبح روز مسابقه تمامی حواشی ریز و درشت مسابقه را به شکلی خاص پوشش دهند و حتی در طول 90 دقیقه نیز، به ابعاد دیده نشده بازی بپردازند.

14:42 - برانکو ایوانکوویچ بیشتر از همه مورد تشویق قرار گرفت.  او به سمت هواداران رفت و از آن ها تشکر کرد.

14:40 - بازیکنان پرسپولیس برای گرم کردن وارد زمین شدند. بخش سرخپوش ورزشگاه در این هنگام منفجر شد.

 

14:32 - کاروان تیم استقلال وارد ورزشگاه آزادی شد. هواداران آبی به شدت بازیکنان محبوب خود را مورد تشویق قرار دادند.

14:30 - حضور سروش رفیعی در ترکیب پرسپولیس عجیب است؛ شاید چون رسن در اردوی عراق بوده سروش به ترکیب اصلی رسیده. پرسپولیسی ها امیدوار به یک گل دیگر از سوی این بازیکن هستند.

14:20 - هم اکنون بیش از 50 هزار نفر در ورزشگاه حضور دارند. اعلام ترکیب دو تیم باعث شد هواداران به بحث و بررسی بپردازند.

14:11 : ترکیب استقلال برابر پرسپولیس مشخص شد: مهدی رحمتی، روزبه چشمی، آرمین سهرابیان، میلاد زکی پور، پژمان منتظری، علی کریمی، فرشید باقری، آیاندا پاتوسی، ایسما، فرشید اسماعیلی و گادوین منشا

 

14:11 - ترکیب پرسپولیس، همان ترکیب احتمالی که گفته شد. بیرانوند، شیری، حسینی، خلیل زاده، نادری، کامیابی نیا، ترابی، رفیعی، نوراللهی، علیپور و بودیمیر.


14:10 - حضور فرهاد مجیدی و محسن خلیلی روز نیمکت پرسپولیس و استقلال بدون شک جذابیت بازی را افزایش می‌دهد. این دو برای اولین بار به عنوان سرپرست و مربی روی نیمکت دو تیم هستند.

 

13:51 - نکنه جالب مصدومیت پرتعداد مدافعان در دو تیم است؛ وریا، انصاری، ماهینی، مصلح و دانشگر!

 

13:50 - این هفتادمین دربی در ورزشگاه آزادی است. هر دو تیم 18 برد در این ورزشگاه داشته اند.


13:44 - استقلال در نیمه اول دربی‌ها 34 گل به ثمر رسانده و پرسپولیس 32 گل. این در حالی است که سرخ ها در نیمه دوم عملکرد بهتری در تاریخ دربی ها داشته اند.

 


13:37- بیشتر پارکینگ های ورزشگاه آزادی پر شده است. شرایط نامطلوب پارکینگ ها باعث ازدحام خودرو در مقابل در پارکینگ و ترافیک در اطراف ورزشگاه شده است.

 

13:30 - وضعیت سکوهای هواداران پرسپولیس؛ به نظر می‌رسد برخلاف اعلام معاون امنیتی انتظامی استاندار تهران، بیش از 57 هزار نفر در ورزشگاه حضور خواهند داشت.


13:30 - هواداران دو تیم بارها به تشویق علی کریمی و فرهاد مجیدی پرداختند. آن ها شعارهای مخصوصی را در جهت حمایت از اسطوره های خود سر دادند.


13:26 - برای تماشای دربی خیلی ها مثل همیشه از استان های مختلف به پایتخت سفر کرده اند؛ استان فارس، آذربایجان شرقی و غربی، اصفهان و... شاید بیشترین نماینده را در این بازی داشته باشند. عده ای از آن ها با بنرهایی با مضمون سفر چند صد کیلومتری، به ورزشگاه آمده اند.

13:15 - هم اکنون نزدیک به 50 هزار هوادار در ورزشگاه حضور دارند. صف های طولانی برای گرفتن بلیت نیز تشکیل شده و ترافیک هم سنگین است.

13:00 - پیر لوییجی کولینا دقایقی پیش به تهران رسید و مورد استقبال اعضای فدراسیون قرار گرفت. علیرضا فغانی نیز در این مراسم حضور داشت.

12:50 - با مصدومیت دانشگر، احتمالا از بین سهرابیان و محمدی مهر و خسرو حیدری یکی به ترکیب استقلال راه پیدا میکند.

12:40 - برخی رسانه ها خبر از مصدومیت محمد دانشگر داده اند. در صورت تایید این خبر، احتمال دارد غفوری به لیست 18 نفره آبی ها راه پیدا کند.

12:32 - ‏یکی از کاربران توییتر با نام علی نوشته است: همین که ‎کمال کامیابی نیا تو این ‎دربی حضور داره و مصدوم نیست خودش بزرگترین شگفتی این دربی محسوب میشه.


12:20 - سکوهای روبروی جایگاه در حال پر شدن هستند؛ به نظر می‌رسد تا ساعاتی بعد طبقه پایین پر از تماشاگر شود.

12:06 - ترکیب احتمالی استقلال در دربی: مهدی رحمتی، پژمان منتظری، روزبه چشمی، محمد دانشگر، میلاد زکی پور، علی کریمی فرشید باقری، فرشید اسماعیلی، آیاندا پاتوسی، ایسما و منشا.

12:05 - ترکیب احتمالی پرسپولیس برای دربی: بیرانوند، شیری، حسینی، خلیل زاده، نادری، کامیابی نیا، ترابی، رفیعی، نوراللهی، علیپور و بودیمیر.

 

11:57 - بازار سیاه در ورزشگاه آزادی به وجود آمده و طبق گفته تماشاگران، قیمت بلیت تا 500 هزار تومان نیز افزایش یافته است.

11:50 - در فاصله 4 ساعت تا شروع بازی تصاویر ورزشگاه آزادی نشان از پرشدن جایگاه های تیفوسی هر دو تیم دارد.

11:45 - برنامه سرخ ها تا شروع دربی؛ شاگردان برانکو ساعت 10:30 صبحانه را صرف کردند و ساعت 13 به جلسه فنی می‌روند تا ترکیب اصلی را بشناسند. ساعت 14:30 نیز باید در ورزشگاه باشند.

11:41 - علی علیپور و گادوین منشا؛ زوج پرسپولیس در یک و نیم سال گذشته امروز رقیب جدی خواهند بود. این اینفوگرافی آمار آن ها در لیگ هجدهم است.

11:30 - امروز احتمالا یک تقابل دیگر بین مهدی رحمتی و سیدجلال حسینی را نظاره خواهیم کرد؛ بی تردید یکی از جذابیت های این مسابقه همین دوئل باتجربه ها است.

11:25 - کولینا داور باسابقه فیفا امروز میهمان ویژه دربی تهران است؛ شوخی هواداران با او در شبکه های اجتماعی.

11:20 - صف طولانی هواداران در مقابل گیت های بلیت اینترنتی؛ لحظه به لحظه اطراف ورزشگاه و صف ها شلوغ تر می‌شوند.

11:10 - بیرانوند در بازی رفت در گفتگو با خبرورزشی پیش بینی کرد یا منشا گل بزند یا علیپور. حالا او باید امیدوار باشد علیپور گلزنی کند و خودش هم باید جلوی منشا را بگیرد.

11:02 - ورزشگاه آزادی در فاصله 5 ساعت تا شروع بازی؛ نکته مهم عدم برنامه ریزی برای شکلی زیبا روی سکوها از روی کانون های هواداران است‌.

10:46- فروش تنها 57 هزار بلیت، سکوهای ورزشگاه را خالی نگه می‌دارد؛ دلیل این موضوع گفته نشده و البته باید دید آیا عملیاتی می‌شود یا خیر؟

10:30 - در نظرسنجی‌های هواداران پرسپولیس، آن ها از علاقه خود به گلزنی ماریو بودیمیر در دربی پرده برداشته اند. بیش از 30 درصد از پرسپولیسی ها دوست دارند دربی را با گل بودیمیر شکست دهند.

10:20 - آرش برهانی ستاره استقلالی ها در دربی که سابقه زدن 3 گل را هم دارد، میگوید الگویش رونالدوی برزیلی بوده. او همچنین ابراز امیدواری کرد استقلال برنده دربی شود.

10:19 - شب گذشته النصر با گل دقایق پایانی دربی ریاض مقابل الهلال را به نفع خود خاتمه داد و به صدر رسید. شکست الهلال در شرایطی رقم خورد که بی‌تردید جو ورزشگاه در این موضوع تأثیرگذار بود.

10:04 - تعطیلات نوروز و چاپ نشدن روزنامه ها، بی تردید هواداران چند آتیشه فوتبال را در آستانه دربی ناراحت میکند. خیلی ها عادت خرید روزنامه در آستانه دربی را هنوز هم دارند. این جلد روزنامه همشهری برای بازی رفت و امروز جای خالی غفوری در زمین و روزنامه ها روی دکه.

10:13 - هواداران تیم استقلال به این شکل برای قرمزها کری می‌خوانند؛ عدد 4 که آبی ها اعتقاد دارند به خاطر 4 برد متوالی به نامشان ثبت نشده و پرسپولیسی ها میگویند به خاطر دو برد 4 گله، برایشان است‌.

10:00 - همزمان با دیدار دربی تعداد 10 دستگاه آمبولانس، 2 دستگاه اتوبوس آمبولانس، 8 دستگاه موتورلانس در قالب بیش از 40 نیروی ستادی و عملیاتی از امروز صبح تا پایان بازی در ورزشگاه آزادی مستقر هستند.

9:48 - در ورزشگاه آزادی یک ساعت زودتر از اعلام مسئولان باز شد و هواداران وارد استادیوم شدند.

9:45 - در فاصله 7 ساعت تا شروع بازی پرسپولیس و استقلال برخی از هواداران خیلی زود خود را به ورزشگاه آزادی رسانده اند.

9:30 - ایمون زاید با انتشار این پست برای پرسپولیسی ها آرزوی موفقیت کرد. او همچنین برانکو و حسین ماهینی را هم زیر پست تگ کرد.

9:20 - صف چک کردن بلیت الکترونیکی هر لحظه طولانی تر می‌شود. هواداران پس از دریافت بلیت الکترونیکی به سمت گیت های بازرسی حرکت می‌کنند.

9:10 - ترافیک سنگین در اطراف استادیوم آزادی به وجود آمده است. خیلی ها بدون بلیت در اطراف ورزشگاه هستند.

9:00 - باوجود این که مسئولان اعلام کردند که محلی برای خواب و استراحت هواداران شهرستانی تعبیه نشده اما همچنان برخی از هواداران شب را در مقابل ورزشگاه آزادی سپری کردند.

8:50 - طبق اعلام مسئولان سازمان لیگ، در ورزشگاه آزادی از ساعت 11 به روی هواداران بازخواهد شد‌. هم اکنون جمعیت قابل توجهی در مقابل ورزشگاه اجتماع دارند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان