ماهان شبکه ایرانیان

پادرازی، شیرینی مشهدی‌ها

شیرینی پادرازی یکی از شیرینی‌های شهر مشهد است که برای پذیرایی از میهمانان نوروزی بسیار مناسب است.در این مقاله طرز تهیه شیرینی پادرازی را آموزش داده‌ایم.

سرویس سبک زندگی فردا: شیرینی پادرازی یکی از شیرینی‌های شهر مشهد است که برای پذیرایی از میهمانان نوروزی بسیار مناسب است. در این مطلب به نقل از سیمرغ طرز تهیه شیرینی پادرازی را آموزش داده‌ایم.
 
 
مواد لازم برای شیرینی پادرازی برای نوروز


تخم مرغ : 2 عدد
آرد برنج : 125 گرم
پودر شکر : 150 گرم
آرد گندم : 125 گرم
پودر هل : یک چهارم قاشق چایخوری
آرد نخودچی : 150 گرم
کره : 250 گرم

 

تخم مرغ اضافی ،کنجد،پودر پسته ،آب زعفران و روغن مایع برای تزیین.

 

 
شیرینی نوروزی : پادرازی، شیرینی مشهدی‌ها برای نوروز 
 

 

 

 

طرز تهیه شیرینی پادرازی برای نوروز

کره نرم شده و پودر شکر رو با هم مخلوط کنید و با همزن خوب هم بزنید.تقریبا 5 دقیقه مواد رو مخلوط کنید تا شکر داخل کره حل بشه.تخم مرغ‌ها رو که نیم ساعت داخل دمای اتاق بودن رو یکی یکی به مواد اضافه کنید و با همزن خوب یکنواخت کنید.

پودر هل رو هم به مواد اضافه کنید. هر 3 آرد رو داخل ظرف جداگانه با هم مخلوط کنید و 3بار اونها رو الک کنید این کار خیلی در کیفیت شیرینی موثره پس لطفا کمتر از 3بار الک نکنید.آرد الک شده رو کم کم به مواد اضافه کنید و خوب با دست مواد رو ورز بدید.خمیر اماده شده رو داخل نایلون قرار بدید و 1ساعت اجازه بدید داخل یخچال استراحت کنه.

بعد از زمان همون نایلون رو روی سطح باز کنید و خمیر رو روی اون باز کنید.یه نایلون دیگه روی خمیر قرار بدید و با وردنه خمیر رو باز کنید.حالا نایلون رویی رو بردارید و خمیر رو به شکل دراز تقریبا مثل شیرینی زبان قالب بزنید.

حالا دوباره نایلون رو روی شیرینی‌ها بندازید و باکفگیر کمی روی اون‌ها رو فشار بدید تا پهن بشن.خمیرهای آماده شده رو روی کاغذ روغنی یا سینی چرب شده فر بچینید و در ظرف جداگانه‌ای 1عدد تخم مرغ (اضافه) و مقداری زعفران رو با هم مخلوط کنید وبهش کمی روغن مایع اضافه کنید و سطح شیرینی‌ها رو با اون برس بزنید.

حالا با چنگال روی شیرینی‌ها خطوط عمودی ایجاد کنید و مثداری کنجد روش بپاشید و بذارید شیرینی‌ها داخل فری که از قبل با دمای 350درجه فارنهایت گرم شده قرار بگیره تا طلایی بشه.
 
 
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان