وافل ردولوت یا مخمل قرمز یک صبحانه شیک و زیباست که هم به عنوان صبحانه و هم به عنوان وعده عصرانه میتوانید میل کنید. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه وافل ردولوت
- دو و یکچهارم فنجان آرد همه منظوره
- یکسوم فنجان شکر
- یکچهارم فنجان پودر کاکائو
- 4 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- سهچهارم قاشق چایخوری نمک
- 2 عدد تخم مرغ
- دو و یکچهارم فنجان شیر
- سهچهارم فنجان کره (ذوب شده)
- یکسوم فنجان شکلات تلخ شیرین
- رنگ قرمز خوراکی
مواد لازم برای مایه پنیری
طرز تهیه وافل ردولوت
ابتدا مواد لازم را آماده کنید. آرد، شکر، پودر کاکائو، بیکینگ پودر و نمک را داخل یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
شکلات را داخل یک ظرفی که میتوانید داخل مایکروفر قرار دهید ذوب کنید و اجازه دهید تا کمی خنک شود.
کره نرم شده را با تخم مرغ، شیر و وانیل را به ظرف شکلات اضافه کرده و مواد را با هم به وسیله همزن دستی ترکیب کنید. رنگ خوراکی را هم اضافه کنید و آرام آرام هم بزنید تا رنگ همه جای ظرف پخش شود.
مایه مرطوب قرمز را به مواد خشک اضافه کنید و آرام هم بزنید. مطمئن شوید که تکههای هم زده از آرد وجود نداشته باشد. اگر میخواهید رنگ وافل قرمزتر باشد مقدار دیگری رنگ خوراکی اضافه کنید.
تابه آهنی مخصوص وافل را روی حرارت قرار دهید و خمیر را داخل ظرف بریزید تا وافل بپزد.
در این فاصله کرم وافل را آماده کنید. برای آماده کردن کرم پنیری، کافی است تمام مواد را با هم مخلوط کنید تا کرم صاف و نرمی به دست آید.
وافل را از تابه بیرون بیاورید. بعد از این که وافل خنک با مایه پنیری و انواع میوه تزیین کنید. نوش جان!