مربای رژیمی نوعی مربای بدون شکر می باشد که از شیرین کننده های طبیعی مانند: شیره، عسل و یا پودر شیرین کننده استفاده می کنند که برای سلامتی مفید است، در ادامه مطلب طرز تهیه مربای رژیمی را به شما عزیزان آموزش می دهیم.
![مربای رژیمی](/Upload/Public/Content/Images/1398/03/08/2333370688z.jpeg)
باید اضافه کنیم که پخت انواع مربای به، مربای آلبالو و مربای سیب و هویج رواج بیشتری در خانواده های ایرانی دارد و ما تصمیم گرفتیم در این مطلب روش درست کردن مربای رژیمی را با 4 روش متفاوت برای مرباهای مختلف آموزش دهیم.
مواد لازم جهت تهیه مربای رژیمی
- به : یک عدد
- سیب : یک عدد
- چوب دارچین : یک عدد
- میخک : سه عدد
طرز تهیه مربای رژیمی
سیب و به را بشویید و رنده کنید سپس چوب دارچین و میخک را نیز به آن اضافه کنید و درون قابلمه ای روی حرارت قراردهید و اجازه دهید تا کاملا پخته شود و آب آن ها کشیده شود.
در این مرحله از طرز تهیه مربای رژیمی زمانی که مربا قوام آمد از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مربا خنک شود سپس آن را در ظرف شیشه ای در دار بریزید و در یخچال قرار دهید.
نکته : اگر تمایل دارید که مربا بیشتر شیرین باشد می توانید مقداری عسل به آن اضافه کنید و این مربا را خیلی زود مصرف کنید، اضافه کردن سیب به این مربا به خاطر طعم دادن به آن لازم است و نمی توان در طرز تهیه مربای رژیمی سیب را حذف کرد.
طرز تهیه مربای بدون شکر (با شیره)
- هویج : 500 گرم
- آب : 1.5 پیمانه
- شیره انگور : 1.5 پیمانه
- گلاب : 4 قاشق غذا خوری
- پودر هل : 1 قاشق غذا خوری
- گردو : به میزان لازم
هویج ها را بشویید و پوست آن ها را بگیرید سپس رنده کنید و آب را به آن اضافه کنید، اجازه دهید روی حرارت ملایم پخته شود پس از پخته شدن کامل هویج، درب قابلمه را بردارید تا آب آن کاملا کشیده شود.
در این مرحله هل و شیره انگور را به هویج پخته شده اضافه کنید و بگذارید 30 دقیقه بجوشد تا هویج ها شیره را کاملا جذب خود کند و در پایان گلاب اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.
مغز گردو را به مربا اضافه کنید، پس از خنک شدن مربا، آن را در ظرف شیشه ای درددار بریزید و در یخچال قرار دهید، این مربا باید سفت باشد و آب آن کاملا کشیده شود.
طرز تهیه مربای بدون شکر (با عسل)
- هلو یا زرد آلوی رسیده : 1 کیلو گرم
- هل : مقدار کمی
- عسل : 750 گرم
هلو ها را بشویید سپس پوست آن را بگیرد و از وسط به دو قسمت تقسیم کنید، هسته آن را خارج کنید و در یک بطری شیشه ای در دار قرار دهید و حالا عسل را کمی گرم کنید تا به حالت رقیق در آید سپس هل را به آن اضافه کنید.
مخلوط هل و عسل را بر روی هلو هایی که در شیشه ای در دار قرار داده بودید بریزید تا روی هلو ها را کاملا بپوشاند و حالا درب بطری را ببندید و تا یک هفته در یخچال قرار دهید تا مربا آماده شود.
نکته : در صورت استفاده از زرد آلو نیازی نیست که پوست آن ها را بگیرید فقط بعد از شستن آن را با سشوار کاملا خشک کنید.
![طرز تهیه مربای رژیمی](/Upload/Public/Content/Images/1398/03/08/2333370766t.jpeg)
طرز تهیه مربای بدون شکر (با شیرین کننده)
- سیب : 800 گرم
- به : 1 کیلو گرم
- آب : 6 لیوان
- آب لیمو : 3 قاشق غذا خوری
- پودر شیرین کننده : 250 گرم
- پودر هل : یک قاشق چایخوری
سیب و به را بشویید سپس هسته آن را جدا کنید و قاچ بزنید و حالا داخل قابلمه ای بریزید و آب را به آن اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید روی حرارت ملایم نیم پز شود.
در این مرحله از طرز تهیه مربای رژیمی حالا پودر شیرین کننده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید 3 تا 4 ساعت روی حرارت ملایم پخته شود تا خوشرنگ و غلیظ شود سپس هل و آب لیمو را به آن اضافه کنید و پس از چند جوش آن را از روی حرارت بردارید.
ضمن سپاسگزاری از همراهی شما عزیزان، امیدواریم توانسته باشیم طریقه درست کردن مربای رژیمی را به خوبی به شما آموزش داده باشیم.