محققان پی بردند مصرف روزانه 150 گرم بلوبری به کاهش ریسک بیماری قلبی-عروقی کمک می کند.
به گزارش به نقل از مهر، محققان دانشگاه ایست آنجلیا انگلستان در تحقیقی به بررسی تاثیرات مصرف روزانه بلوبری در 138 فرد چاق و دارای اضافه وزن مبتلا به سندروم متابولیک پرداختند. این افراد در رده سنی 50 تا 75 سال قرار داشتند.
«آدین کاسیدی» سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: مطالعات قبلی نشان داده اند که افرادی که به طور مرتب بلوبری مصرف می کنند، با کاهش ریسک ابتلا به مشکلاتی نظیر دیابت نوع2 و بیماری قلبی عروقی مواجه هستند.
وی در ادامه می افزاید: بلوبری حاوی مقادیر بالا ترکیبات طبیعی موسوم به آنتوسیانین ها است، فلاوونوئیدهای که مسئول رنگ قرمز و آبی در میوه ها هستند.
تیم تحقیق دریافت مصرف روزانه 150 گرم بلوبری ریسک بیماری قلبی عروقی را بین 12 تا 15 درصد کاهش می دهد.
به گفته محققان، پیام ساده و قابل توجه این تحقیق این است که مصرف روزانه یک فنجان بلوبری (150 گرم) موجب بهبود سلامت قلب و عروق می شود.
محققان همچنین دریافتند مصرف روزانه نصف فنجان بلوبری (75 گرم) دارای چنین فایده ای نبود.