بستنی ایتالیایی از انواع دسرهای خوشمزه و متفاوت است و شما می توانید این نوع دسر را برای روزهای گرم سال در منزل تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید. در طرز تهیه بستنی ایتالیایی از پودر ژلاتین و شیر و کره بدون نمک و وانیل شکری و آب و سفیده تخم مرغ و پودر شکر و شربت قند و بیسکویت استفاده می شود.
بستنی وانیلی و بستنی زعفرانی و بستنی زغالی و بستنی ایتالیایی از انواع دسرهای بی نظیر هستند و شما می توانید برای ایجاد تنوع در تهیه بستنی از این روش ها استفاده نمایید.

مواد لازم
- شیر : 1/2 پیمانه
- پودر ژلاتین : 1 قاشق چایخوری
- کره بدون نمک : 60 گرم
- وانیل شکری : دو قاشق چایخوری
- آب : یک قاشق غذاخوری
- سفیده تخم مرغ : سه عدد
- پودر شکر : 1/2 پیمانه
- شربت قند : یک قاشق غذاخوری
- بیسکویت : 120 گرم
طرز تهیه بستنی ایتالیایی در منزل
برای تهیه بستنی ایتالیایی ابتدا آب را درون کاسه ای کوچک بریزید و پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و اجازه دهید تا پودر ژلاتین به مدت دو تا سه دقیقه درون آب بماند تا نرم شود سپس شیر و وانیل و کره را درون قابلمه ای با یکدیگر ترکیب نمایید و قابلمه را روی حرارت ملایم شعله گاز قرار دهید و مواد را هم بزنید تا کره درون شیر آب شود سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و پودر ژلاتین را به آن بیفزایید و اجازه دهید تا مایه بستنی خنک شود سپس آن را چند بار هم بزنید تا سفت نشود.
در مرحله بعدی طرز تهیه بستنی ایتالیایی سفیده ها را درون ظرفی بزرگ بریزید و با کمک همزن برقی یا دستی آن ها را هم بزنید تا به صورت کامل سفت شوند سپس پودر شکر را به سفیده ها بیفزایید و اجازه دهید تا سفیده های تخم مرغ غلیظ شوند و آب لیمو را به آن ها اضافه کنید و به مدت نیم ساعت دیگر نیز سفیده تخم مرغ را هم بزنید و بعد از اینکه مخلوط شیر به خوبی خنک شد آن را به صورت آرام آرام به مخلوط سفیده ها بیفزایید.

مایه آماده شده بستنی را درون دستگاه بستنی ساز بریزید و اگر به بستنی ساز دسترسی ندارید می توانید مایه بستنی را درون ظرف پلاستیکی بریزید و ظرف را در فریزر با درجه حرارت بالا به مدت دو ساعت قرار دهید تا مایه بستنی سفت شود و بعد از مدت زمان ذکر شده ظرف را از درون فریزر بیرون آورید و با کمک همزن بستنی را هم بزنید تا یکدست و نرم شود.
در مرحله آخر طرز تهیه بستنی ایتالیایی بیسکویت های خرد شده را به مایه بستنی بیفزایید و درب ظرف را محکم ببندید و دوباره آن را درون فریزر قرار دهید با درجه حرارت کم قرار دهید و قبل از اینکه بستنی را مصرف کنید آن را درون مایکروویو قرار دهد تا نرم شود.

بستنی ایتالیایی را می توانید قبل از سرو به کمک برش های توت فرنگی و شکلات و ترافل و گیلاس و … تزیین نمایید همچنین می توانید برای تزیین این دسر از روش های تزیین بستنی استفاده نمایید.

در این مطلب طرز تهیه بستنی ایتالیایی را پیش رو داشتید که امیدواریم از تهیه این دسر بی نظیر نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری نمایید.