در این مطلب طرز تهیه سس چیلی تای یک نوع سس خوشمزه با رنگ قرمز طبیعی و دارای بافتی نرم و چسبناک را برای علاقمندان به طعم های تند و شیرین آموزش خواهیم داد که می توانید بعد از تهیه، آن را در کنار غذا های خوشمزه ای مثل استیک، سیب زمینی، اسپرینگ رول، میگو، ماهی، مرغ سوخاری و انواع بورک سرو کرده و لذت ببرید.
سس چیلی شیرین مربوط به شرق آسیاست و در آشپزی شرقی استفاده فراوانی دارد. بعد از خواندن این مطلب، می توانید سس چیلی را به راحتی در منزل تهیه کرده و از خوردن آن در کنار غذا های خوشمزه لذت ببرید، ضمن اینکه سس چیلی تند را می توان درون یک ظرف در بسته و تا مدتها در یخچال نگهداری کرد.

مواد لازم
- فلفل قرمز تند : 500 گرم
- سیر : سه حبه
- سرکه سفید : سه فنجان
- شکر : سه فنجان
طرز تهیه سس چیلی تای به روش خانگی
برای تهیه این سس تایلندی، مقدار 100 گرم از فلفل قرمز ها را برداشته و درون غذا ساز بریزید، سپس باقی فلفل قرمز ها را نصف کنید و بعد از جدا کردن تخم های آنها، خرد کنید و در ظرف غذا ساز بریزید. حبه های سیر را به همراه 250 گرم سرکه سفید به فلفل های قرمز اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید، به طوری که فلفل ها به خوبی خرد و تکه تکه شوند.

اکنون مخلوط حاصل را با باقی مانده سرکه و به همراه شکر درون ظرف کوچکی ریخته و بر روی اجاق با حرارت کم قرار دهید و در حال پخت سس، آن را هم بزنید تا شکر داخل مخلوط به خوبی حل شود.

سپس حرارت اجاق را زیاد کرده تا زمانی که سس به نقطه جوش برسد و بعد از آن، حرارت را کم کرده و در حین اینکه سس شما می جوشد، آن را به مدت 35 تا 40 دقیقه هم بزنید تا زمانی که به غلظت دلخواه برسد. حال سس تالی آماده شده و می توانید درون ظرف استریل ریخته و درب آن را بپوشانید.