ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه سس مورنی نسخه ارتقا یافته سس بشامل!

سس مورنی یکی از سس های فرانسوی بسیار پرطرفدار است که در غذاهای مختلف می توان از آن استفاده نمود. با طرز تهیه سس مورنی همراه ما باشید.

طرز تهیه سس مورنی نسخه ارتقا یافته سس بشامل!

سس مورنی یا سس پنیر یکی از سس های معروف فرانسوی است و از مشتقات سس بشامل می باشد. می توان این سس را در انواع غذاها استفاده کرد. اگر مایلید تا طرز تهیه سس مورنی را فرا بگیرید پیشنهاد می کنیم با ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه سس مورنی فرانسوی

سس مورنی یا سس پنیر یکی از سس های معروف فرانسوی است و از مشتقات سس بشامل می باشد. می توان این سس را که از زیر مجموعه سس های مادر به شمار می رود در انواع غذاها استفاده کرد. سس مورنی معمولا از اضافه کردن پنیر پارمزان، چدار سفید یا گریور درست می شود.

طرز تهیه این سس شبیه طرز تهیه سس بشامل است که پنیر به آن اضافه می شود. در ادامه مطلب با طرز تهیه سس مورنی و نکات لازم آن آشنا می شوید.

مواد لازم

برای تهیه سس مورنی خوشمزه به مواد زیر نیاز است:

  • سه قاشق غذاخوری آرد سفید
  • چهار قاشق غذاخوری کره
  • نصف لیوان شیر
  • نصف پیمانه پنیر پارمزان رنده شده
  • یک عدد زرده تخم مرغ
  • نمک و فلفل سیاه

طرز تهیه

برای تهیه سس مورنی ابتدا تابه ای را روی حرارت قرار داده و کره را در آن بریزد تا ذوب شود. سپس آرد الک شده را به تدریج به کره ذوب شده اضافه و دائم هم زده تا کاملا مخلوط و یکدست شود. پس از کمی تفت دادن آرد و کره، شیر گرم را به تدریج به مواد اضافه و همچنان مواد را هم بزنید.

در ادامه مواد را آنقدر هم بزنید تا آرد گلوله ای نشود. پس از 3-5 دقیقه سس غلیظی باید درست شود. در این مرحله ادویه ها را به مقدار لازم اضافه و پنیر را هم بریزید و مواد را خوب هم بزنید. اگر بعد از کمی سرد شدن سس به نظر خیلی غلیظ بود می توانید کمی شیر گرم اضافه و مدتی روی حرارت قرار دهید تا سس نرم تری حاصل شود.

چند نکته طلایی

در راستای درست کردن سس مورنی فرانسوی خوشمزه می توانید از نکات زیر نیز استفاده کنید:

  • در واقع برای تهیه این سس از پنیر گریور یا چدار سفید استفاده می شود ولی اگر به این پنیرها دسترسی ندارید همانطور که در این رسپی ارائه شد می توانید از پنیر پارمزان یا نهایتا پنیر پیتزا کم چرب استفاده کنید.
  • به منظور این که هنگام اضافه کردن شیر به آرد تفت داده شده فرم گلوله ای پیدا نکند، شیر گرم شده استفاده و به آرامی اضافه شود.
  • این سس معمولا با نمک و فلفل سیاه تهیه می شود ولی می توانید بر حسب کاربرد آن در غذای مدنظر از ادویه های مختلفی مثل جوز هندی، میخک، پودر سیر یا پودر کاری هم استفاده کنید.
  • به منظور طعم دهی بهتر به سس مورنی می توانید بعد از اتمام مراحل پخت مقداری خامه سبک به آن اضافه کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان