ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه دو معجون مناسب دوران بارداری

خانم‌های باردار باید انتخاب‌های غذایی خود را از مواد غذایی مفید و سالم داشته باشند تا بتوانند حاملگی را با سلامتی به پایان برسانند. در اینجا دو معجون مفید به شما ارائه می‌شود.

طرز تهیه دو معجون مناسب دوران بارداری

مخلوط دانه‌ها، غلات، مغزها و میوه‌های خشک، انرژی کافی را در طول روز برای مادر باردار فراهم می‌نماید و هنگامی که با شیر یا ماست سرو می‌شود، می‌تواند بسیار دلچسب باشد.

در ادامه، طرز تهیه دو ترکیب مخلوط دانه ها را برای شما عزیزان آورده ایم:

1- معجون مخلوط دانه ها

مواد لازم معجون مخلوط دانه ها

تخم آفتابگردان                                        50  گرم

تخم کدو تنبل                                         25 گرم

جو دو سر پرک شده                                 115 گرم

گندم پرک                                               115 گرم

جو پرک                                                  115 گرم

کشمش                                                115 گرم

فندق، خرد شده و بو داده                          115 گرم

زردآلوی خشک، خرد شده                          115 گرم

برش‌های سیب خشک، دو نیم شده            50 گرم

نارگیل خشک شده                                   25 گرم

روش تهیه معجون مخلوط دانه ها

تخم آفتابگردان و کدو تنبل را در تابه خشکی قرار داده، برای سه دقیقه بر روی حرارت متوسط بگذارید تا طلایی شود.

مرتب آن را هم بزنید تا نسوزد. سپس اجازه دهید خنک شود.

آنگاه بقیه مواد را در کاسه بزرگ و تمیزی بریزید. دانه‌ها را به آن اضافه نموده، خوب مخلوط کنید.

پس از خنک شدن، آن را تا زمان مصرف در ظرف در بسته‌ای نگهداری نمایید.

2-گرانولا مخصوص دوران بارداری

این مخلوط، در صورتی که با شیر، ماست و میوه‌های تازه مصرف شود، میتواند میزان بالایی کلسیم و فیبر را تامین نماید.

مواد لازم گرانولا

جو دو سر پرک شده                                 115 گرم

تخم آفتابگردان                                        50 گرم

دانه کنجد                                              25 گرم

فندق بو داده                                          50 گرم

بادام خرد شده                                       25 گرم

روغن آفتابگردان                                      4 قاشق غذاخوری

عسل                                                  4 قاشق غذاخوری

کشمش                                              50 گرم

زغال‌اخته خشک شده                             50 گرم

روش تهیه گرانولا

فر را از قبل با حرارت 140 درجه سانتی‌گراد گرم نمایید. جو دو سر، دانه‌ها و مغزها را در ظرفی با هم مخلوط کنید.

روغن و عسل را در قابلمه بزرگی حرارت دهید تا عسل ذوب شود، سپس از روی حرارت برداشته، مخلوط جو دوسر را به آن بیفزایید و خوب هم بزنید.

مخلوط حاصل را در سینی فر ریخته، برای 50 دقیقه بپزید تا ترد شود. گاه‌گاهی آن را هم بزنید.

سپس کشمش و زغال اخته را افزوده، پس از خنک شدن آن را در ظرف در دار نگهداری نمایید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی