
یافتههای مطالعه جدید محققان نشان داد که مصرف سه بار در هفته قارچ، خطر بروز سرطان پروستات را در مردان کاهش میدهد.
به گزارش ایرنا، محققان دانشگاه توکیو با بررسی وضعیت سلامت سی و شش هزار و 499 مرد 40 تا 79 ساله که پیشتر طی مطالعاتی در سالهای 1990 و 1994 شرکت کرده بودند، دریافتند که مصرف یک تا دو بار در هفته قارچ خطر ابتلا به سرطان پروستات را تا 8 درصد و مصرف سه بار در هفته آن خطر ابتلا به این بیماری را تا 17 درصد کاهش میدهد.
با این حال به گفته شو ژانگ مولف ارشد این پژوهش، سازوکار تاثیر مثبت قارچ در جلوگیری از بروز سرطان پروستات هنوز ناشناخته است.
جزئیات این پژوهش در مجله International Journal of Cancer منتشر شده است.