ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه بستنی عسلی خوش طعم و خوشمزه در آشپزخانه منزلتان

طرز تهیه بستنی عسلی بسیار ساده می باشد، این بستنی یکی از انواع بستنی های خوشمزه می باشد که طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است

طرز تهیه بستنی عسلی خوش طعم و خوشمزه در آشپزخانه منزلتان

بستنی یکی از لذیذترین و خوشمزه ترین خوراکی هایی می باشد که کوچک و بزرگ نمی شناست و همه طرفدار آن هستند و خوردن آن در فصل گرما بسیار لذت بخش می باشد، شما می توانید به راحتی در منزل برای کودکانتان بستنی خوشمزه ای تهیه کنید که در واقع یکی از انواع بستنی های بسیار خوشمزه و خوش طعم بستنی عسلی می باشد که به دلیل خوشمزه بودن طرفداران زیادی دارد، در ادامه مطلب قصد داریم طرز تهیه بستنی عسلی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

در مطالب قبلی شما عزیزان را با طرز تهیه بستنی نعنایی، بستنی ایتالیایی و بستنی زعفرانی آشنا کردیم در این مقاله شما را با طرز تهیه بستنی عسلی آشنا خواهیم کرد.

طرز تهیه بستنی عسلی با طعم عالی

مواد لازم جهت تهیه بستنی عسلی

  • شیر : 250 میلی لیتر
  • عسل : 125 گرم
  • زرده تخم مرغ : 2 عدد
  • خامه پر چرب هم زده شده : 150 میلی لیتر

دستور تهیه بستنی عسلی

طرز تهیه بستنی عسل

در طرز تهیه بستنی عسلی ابتدا شیر را روی حرارت قرار دهید سپس به آن عسل اضافه کنید و شروع به هم زدن کنید تا شیر به جوش آید.

حالا دو عدد زرده تخم مرغ را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید سپس به آن خامه اضافه کنید و آن را به خوبی میکس کنید و حالا آن را به شیر در حال جوشیدن اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.

 حالا ترکیب به دست آمده را داخل ظرفی قرار دهید و اجازه دهید خنک شود سپس مایع به دست آمده را داخل دستگاه بستنی ساز قرار دهید و طبق دستور العمل دستگاه پیش بروید اما اگر دستگاه بستنی ساز در دسترس نداشتید می توانید مایع را داخل ظرفی و در فریزر قرار دهید و هر ده دقیقه بیرون آورید و هم بزنید تا کاملا فریز شود.

نحوه تهیه بستنی عسلی

ضمن سپاس از همراهی شما عزیزان، امیدواریم توانسته باشیم روش تهیه بستنی عسلی را به شما عزیزان به خوبی آموزش داده باشیم تا این بستنی خوشمزه را در تابستان تهیه و نوش جان کنید اگر تمایل دارید در زمینه دسر و پیش غذا اطلاعات مفیدی کسب کنید می توانید بر روی لینک کلیک نمایید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان