برترینها: خورشت هویج یکی از اون دسته خورشتهای لذیذی هستش که با ترکیبات مختلفی درست میشه از گوشت گرفته تا مرغ و همراه طعم دهندههایی مثل آلو. اینجا میتونین طرز تهیه خورشت هویج با مرغ و آلو رو ببینین که خیلی راحت سریع و خوشمزه است.

مواد لازم
- سینه مرغ: 1 عدد
- هویج: 4 عدد
- آلو بخارا: حدود 8 الی 10 عدد
- رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
- پیاز داغ: 2 قاشق غذاخوری
- کره: 40 گرم
- زعفران دم کرده به مقدار لازم
- نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم


طرز تهیه:
1. برای تهیه این خورشت خوشمزه ابتدا مرغ، کمی روغن، پیاز داغ، نمک، فلفل و زرچوبه رو با هم تفت میدیم تا رنگ مرغ برگرده.

2. حالا رب رو هم اضافه کرده و مواد رو با هم تفت میدیم تا رب هم از خامی دربیاد.

3. هویج هارو خلالی خرد میکنیم.

4. بعد هویج و کره رو به مواد اضافه میکنیم و با هم کمی تفتشون میدیم. کره باعث میشه تا این خورشت خیلی خوشطعم بشه.

5. حالا آلوهایی که بهتره از قبل کمی خیس شده باشن رو هم اضافه میکنیم.

6. حدود 1 الی 1 و نیم لیوان آب به مواد اضافه کرده و در قابلمه رو میبندیم و اجازه میدیم تا خورشت با حرارت ملایم بپزه.

7. بعد از پخت خورشت بهش به مقدار لازم زعفرون دم کرده هم اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا خورشت غلیظ بشه و جا بیوفته.

8. حالا خورشت آماده سرو کردنه.
