انواع ترشی میوه ها و سبزیجات طرفداران زیادی دارند که در فصول مختلف سال به روش های مختلفی تهیه شده و مورد استفاده قرار می گیرد. میوه هایی که اغلب برای ترشی ها انتخاب می شوند، با توجه به ذائقه و سلیقه افراد می توانند متفاوت باشند. در ادامه این مطلب طرز تهیه ترشی چند میوه را معرفی می کنیم، امیدواریم آموزش این نوع ترشی مورد توجه شما عزیزان قرار گرفته و بعد از یادگیری، از درست کردن آن در منزل لذت ببرید.
ترشی ها خوراکی خوشمزه ای هستند که با قراردادن میوه ها و سبزیجات مختلف در داخل سرکه تهیه می شوند، انواع متنوع ترشی نظیر ترشی بنه، ترشی زو و سیر ترشی که در مطالب قبلی با طرز تهیه آنها آشنا شده اید، در شهر ها و مناطق مختلف ایران با استفاده از میوه ها و سبزیجات بومی آن منطقه و ادویه های خاص آنجا تهیه می شوند. البته امروزه دسترسی به ترشی ها های مناطق مختلف بسیار آسان است و می توان به راحتی آن را تهیه کرده و به عنوان چاشنی در کنار غذا هایتان استفاده کنید.
در قدیم، افراد به منظور نگهداری میوه ها و سبزیجات در سفر های طولانی مدت خود، آنها را در داخل سرکه یا آب نمک می گذاشتند و آن را مورد استفاده قرار می دادند که در واقع ترشیجات با این هدف تهیه می شدند، در ادامه با دستور تهیه ترشی چند میوه آشنا می شوید.
مواد مورد نیاز
- سیب : 2 عدد
- پرتقال : 2 عدد
- سرکه سفید : 500 گرم
- کیوی : 3 عدد
- نمک : یک قاشق چای خوری
طرز تهیه ترشی چند میوه
برای تهیه این ترشی لازم است در ابتدا، میوه های سیب، پرتقال و کیوی را خوب بشویید، پوست کنده و با چاقو برش های عرضی بزنید، سپس آنها را در داخل یک شیشه بچینید.
در مرحله بعدی از طرز تهیه ترشی چند میوه ، به مقدار لازم نمک بر روی میوه ها ریخته و بعد سرکه سفید را اضافه کنید، به طوری که روی میوه ها را بپوشاند، اکنون در شیشه را ببندید و آن را به مدت یک هفته در دمای اتاق قرار دهید تا ترشی چند میوه شما آماده شود.