ستاره ؛ سرویس آشپزی - برای تهیه پاپ کیک هندوانه شب یلدا به کیک اسفنجی ساده که بوسیله چند قطره رنگ خوراکی به رنگ قرمز درآمده باشد نیاز خواهید داشت. جهت آشنایی با طرز تهیه کیک ساده به بخش شیرینیها در آَشپزی ستاره مراجعه نمایید.
مواد لازم جهت تهیه پاپ کیک هندوانه شب یلدا
کیک اسفنجی |
400 گرم |
خامه |
1 پیمانه |
شکلات سفید |
250 گرم |
چوب آبنبات |
به تعداد لازم |
خلال دندان |
1 عدد |
شکلات قهوهای |
50 گرم |
طرز تهیه پاپ کیک هندوانه شب یلدا
- ابتدا کیک اسفنجی ساده را با اضافه کردن چند قطره رنگ خوراکی به رنگ قرمز یا صورتی روشن تهیه نمایید.
- پس از اینکه کیک به دمای محیط رسید کیک را به کمک دست پودر کنید. برای این منظور میتوانید از میکسر نیز کمک بگیرید در این صورت از گلوله نشدن پاپ کیک مطمئن خواهید شد.
- در مرحله بعد خامه را به کیک پودر شده اضافه نمایید و به خوبی مواد را ترکیب کنید.
- از خمیر حاصله به اندازه 2 اسکوپ جدا کنید و مابین دستانتان مطابق تصویر به شکل مثلث درآورید.
- چوبهای را در یکی از اضلاع مثلث بسته به سلیقه خود فرو کنید. سپس پاپ کیکها را به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شوند. در صورت تمایل میتوانید برای کاهش زمان استراحت پاپ کیکها را به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار دهید.
- در این فاصله شکلات سفید و قهوهای را به روش بنماری (روی بخار کتری) و یا در مایکروویو ذوب نمایید.
- شکلات سفید ذوب شده را به 3 قسمت تقسیم کنید و به یک قسمت رنگ قرمز، یک قسمت رنگ سبز اضافه کنید و قسمتی از آن را به صورت ساده نگه دارید.
- پس از اتمام زمان استراحت، پاپ کیکها را ابتدا در شکلات قرمز غوطهور نمایید و با ثابت کردن پاپ کیکها درون یک اسفنج به صورت ایستاده اجازه دهید شکلات خودش را اصطلاحا بگیرد.
- سپس انتهای پاپ کیکها را به رنگ سفید آغشته کنید و اجازه دهید شکلات سفت شود.
- و در نهایت پاپ کیکها را در شکلات سبز فرو کنید.
- برای ایجاد تخمههای هندوانه از خلال دندان آغشته به شکلات قهوهای استفاده نمایید.
جهت آشنایی با طرز تهیه بیسکوییت به شکل هندوانه و رولت هندوانه به بخش مناسبتها در آشپزی ستاره مراجعه فرمایید.