فلفل هالوپینو از جمله فلفل های پرطرفدار است که متعلق به خانواده فلفل دلمه ای می باشد و کاربرد فراوانی در بسیاری از محصولات غذایی دارد که با آن می توانید یک ترشی خوشمزه تهیه کنید، در ادامه مطلب به شما عزیزان طرز درست کردن ترشی فلفل هالوپینو را آموزش خواهیم داد.
از روش های نگهداری طولانی مدت خوردنی ها ترشی گذاشتن آن ها می باشد که ماده خوراکی مورد نظر را داخل محلول آب نمک و یا سرکه قرار می دهند تا با کمک این روش مواد خوردنی که خیلی زود فاسد می شوند به مدت چند ماه سالم نگه داشته شوند.
در مطالب قبلی به شما عزیزان طرز تهیه انواع ترشی ها از جمله : ترشی گوجه فرنگی، ترشی بندری، ترشی چند میوه و ترشی غوره را آموزش دادیم در این مقاله شما را با نحوه تهیه ترشی هالوپینو آشنا خواهیم کرد.
مواد لازم جهت تهیه ترشی فلفل هالوپینو
- فلفل هالوپینو : ده عدد درشت
- شوید : چهار شاخه
- سیر : شش حبه درشت
- سرکه : یک و یک دوم پیمانه
- نمک : یک قاشق چای خوری
- آب : یک و یک دوم پیمانه
- نمک : یک قاشق چای خوری
طرز تهیه ترشی فلفل هالوپینو با طعم عالی
برای تهیه ترشی فلفل هالوپینو ابتدا فلفل ها را بشویید سپس به صورت باریک و حلقه حلقه خرد نمایید و حالا داخل قابلمه ای به همراه آب، سرکه و نمک بریزید و اجازه دهید تا بجوشد.
حال پس از به جوش آمدن آن را از روی حرارت برداشته سپس دو تا شیشه تمیز آماده کرده و ته هر کدام از آن ها را سه حبه سیر و دو شاخه شوید بگذارید. سپس فلفل ها را نیز همراه با آب و سرکه داخل شیشه بریزید.
در مرحله آخر از نحوه تهیه ترشی فلفل هالوپینو اجازه دهید تا شیشه ها خنک شوند سپس درب آن را محکم ببندید.
نکات تکمیلی در رابطه با ترشی هالوپینو
- در صورت تمایل می توانید ترشی فلفل را داخل یخچال نگهداری کنید.
- این ترشی پس از دو هفته آماده مصرف شدن است اما هر چه مدت زمان بیشتری بماند ترشی خوشمزه تر و جا افتاده تر می شود.
- پس از باز کردن درب ترشی آن را در یخچال نگهداری کنید.
- از ترشی فلفل هالوپینو را می توانید در کنار غذا های سنتی استفاده کنید.