ماهان شبکه ایرانیان

هنجن مطرح کرد؛

افزایش طول زمان سفر عامل کمبود تاکسی‌ها در پایانه‌های مسافربری

سرپرست معاون نظارت و امور مناطق سازمان تاکسیرانی، درباره علل خالی بودن تاکسی در پایانه های مسافربری توضیحاتی داد.

افزایش طول زمان سفر عامل کمبود تاکسی‌ها در پایانه‌های مسافربری

افزایش طول زمان سفر عامل کمبود تاکسی‌ها در پایانه‌های مسافربریامیر هنجن سرپرست معاون نظارت و امور مناطق سازمان تاکسیرانی شهردرای تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در واکنش به انتشار تصاویری از پایانه‌های تاکسی و خالی بودن این خطوط از تاکسیرانی و ازدحام مسافران، گفت: باید به این نکته اشاره کنم که در زمان بارش برف حجم تقاضا برای استفاده از وسایل نقلیه عمومی افزایش پیدا می‌کند و شهروندان کمتر از وسایل شخصی خود جهت تردد استفاده می‌کنند.

سرپرست معاون نظارت و امور مناطق سازمان تاکسیرانی شهردرای تهران با تأکید بر این نکته که از صبح امروز نیروهای ناظر تاکسیرانی در نواحی مختلف حضور دارند، گفت: باید شهروندان بدانند که در هنگام بارش برف زمان سفر تاکسی‌ها با توجه لغزندگی معابر افزایش پیدا می‌کند و مسیری که آنها پیشتر در زمان 10 دقیقه طی می‌کردند به نیم ساعت افزایش پیدا می‌کند که همین امر موجب انتظار شهروندان برای رسیدن تاکسی می‌شود.

او تصریح کرد: از صبح امروز در مرکز کنترل ترافیک شهرداری تهران حاضر بودیم و با رصد نمایشگر‌ها در حال حاضرهیچ مشکلی در پایانه‌های تاکسی وجود ندارد.

هنجن ادامه داد: این گفته من بدین معنا نیست که ما در حوزه تاکسیرانی مشکلی نداشتیم اما با رسیدن تاکسی‌ها مشکل کمبود نیز حل شده است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان