خورش گردو یکی از انواع خورش های خوشمزه و لذیذ است که به خاطر رب انار ملس و زرشکی که در آن استفاده می شود طرفداران بسیاری دارد. این خورش بسیار مقوی بوده و مراحل آماده سازی آن نیز آسان می باشد که در این مطلب با آن آشنا خواهید شد.
آشنایی با طرز تهیه خورش گردو
![رب انار ملس در خورش گردو استفاده می شود](/Upload/Public/Content/Images/1398/11/15/1859280217n.jpeg)
یکی از خورش های خوشمزه که بسیار پرطرفدار نیز می باشد خورش گردو است که در آن مواد اولیه ای شامل گوشت گوسفند، گردو، رب انار و زرشک استفاده می شود که همگی سرشار از ویتامین و مواد مغذی هستند. گردو منبع خوبی از چربی های سالم، فیبر و پروتئین بوده و بخاطر داشتن امگا 3 فراوان به کاهش کلسترول خون نیز کمک می کند. زرشک نیز غنی از ویتامین c بوده همچنین دارای ویتامین ب و مواد معدنی مانند روی است که برای سلامتی بسیار مفید هستند. در نهایت رب انار ملس استفاده شده در این خورش بخاطر طعم خاصی که دارد بسیار پرطرفدار بوده و خواص درمانی(کاهش صفرا) دارد. به طور کلی این خوش بسیار لذیذ و مغذی می باشد و به همراه پلو سرو می شود. خورش گردو، از لحاظ مواد اولیه و ظاهر کمی شبیه خورش فسنجان می باشد ولی روش تهیه آن متفاوت می باشد. شما می توانید مواد مورد نیاز برای آماده سازی آن را تهیه کنید و با انجام مراحل زیر در منزل این خورش خوشمزه را طبخ نموده و از خوردن آن در کنار اعضای خانواده لذت ببرید.
مواد لازم:
- گوشت گوسفند: سیصد گرم خرد شده
- گردو: سیصد گرم 4 پر شده
- زرشک: دو قاشق غذاخوری
- پیاز: یک عدد نگینی خرد شده
- رب انار ملس: یک دوم پیمانه
- نمک، فلفل و زدچوبه: هر کدام یک قاشق چایخوری
- روغن مایع: به مقدار لازم
دستور پخت
1. ابتدا قابلمه را روی حرارت قرار داده و به آن مقداری روغن اضافه کنید سپس پیازهای نگینی خرد شده را درون آن تفت دهید.
![طرز تهیه خورش گردو](/Upload/Public/Content/Images/1398/11/15/1859280217n.jpeg)
2. بعد از اینکه پیازها کمی طلایی رنگ شدند نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید سپس گوشت را اضافه کنید و اجازه دهید خوب تفت بخورد تا رنگ آن تغییر کند.
3. در درمحله بعدی طرز تهیه خورش گردو به مواد دو پیمانه آب اضافه نموده و درب قابلمه را ببندید تا بپزد.
4. در مدتی که گوشت در حال پخت است در تابه ای گردوها را با مقداری روغن تفت بدهید.
![روش تهیه خورش گردو](/Upload/Public/Content/Images/1398/11/15/1859280233w.jpeg)
5. گردوی تفت داده شده را به همراه رب انار را داخل قابلمه بریزید و صبر کنید تا خورش خوب بپزد و به اصطلاح جا بیافتد.
6. در آخر زرشک ها را تفت داده و به خورش اضافه کنید سپس حرارت را خاموش کنید.
7. مرحله پایانی: خورش گردوی خوشمزه و لذیذ آماده شد. می توانید روی آن را با کمی زرشک یا دانه های انار تزئین کنید و سپس به همراه برنج در ظرف مخصوص سرو نموده و میل کنید. نوش جان