گریپ فروت کبابی، عسلی و ادویه دار

اگر به دنبال تغییری شیرین در صبحانه خود هستید، بهتر است با صبحانه شروع کنید. با اینکه گریپ فروت ترش و صورتی رنگ به خودی خود انتخاب مناسبی است اما پتانسیل این را دارد که خیلی خوشمزه تر شود. آن هم تنها با اضافه کردن سه ماده و گذراندن 5 دقیقه در فر. چه به عنوان وعده ی اصلی استفاده کنید چه میان وعده مطمئنم به زودی به یکی از موارد مورد علاقه تان تبدیل خواهد شد.
مواد لازم:
1 عدد گریپ فروت
2 قاشق چای خوری عسل
یک بند انگشت جوز
یک بند انگشت دارچین
روش تهیه:
1- فر را روی درجه کباب کردن قرار دهید.
2- گریپ فروت را از عرض به دو قسمت تقسیم کنید. سپس با استفاده از چاقو میوه را از بخش پوست آن کمی جدا کنید. ( این کار به بیرون آوردن میوه با قاشق پس از پخت کمک می کند )
3- روی هر نصف گریپ فروت یک قاشق چای خوری عسل بمالید. روی مرکز میوه مخصوصا بیشتر بمالید. ( اگر می خواهید میوه شیرین تر شود می توانید عسل بیشتری بریزید و یا روی عسل از شکر قهوه ای استفاده کنید ).
4- جوز و دارچین را روی گریپ فروت های عسلی بریزید و سپس آنها را در یک سینی پخت قرار دهید.
5- به مدت 5 دقیقه کباب کنید. اگر می خواهید گریپ فروت ظاهری طلایی و کاملا پخته شده داشته باشد می توانید چند دقیقه بیشتر در فر نگهش دارید.
اطلاعات مربوط به این غذا:
مواد گفته شده برای دو وعده می باشد.
هر وعده شامل یک نصفه گریپ فروت است.
کالری هر وعده 83 است.