ترشی زرشک و آلبالو از انواع چاشنی های خوشمزه و خوش طعم است و شما می توانید این نوع ترشی بی نظیر را در منزل به راحتی تهیه نمایید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید.
برای تهیه ترشی می توانید از انواع روش های مختلف نظیر ترشی انار و ترشی زیتون و ترشی آجیلی و ترشی آلبالو و زرشک استفاده کنید و ترشی های خانگی خوش طعمی را در منزل تهیه کنید.
مواد لازم
- آلبالو بدون هسته : 200 گرم
- زرشک پلویی : 30 گرم
- آب : یک لیوان
- سرکه : 3/4 لیوان
- شکر : 4 تا 5 قاشق غذاخوری
- گلپر درسته : یک قاشق چایخوری
- تخم گشنیز : یک قاشق چایخوری
- هل سبز : سه عدد
- برگ بو : دو عدد
- فلفل قرمز : یک قاشق چایخوری
- نمک : به میزان لازم
طرز تهیه ترشی زرشک و آلبالو در منزل
برای تهیه این نوع ترشی ابتدا هسته های آلبالو را بگیرید و آب آن را جدا نمایید سپس زرشک را پاک کنید و بشویید و اجازه دهید تا زرشک به صورت کامل خشک شود.
شکر و نصف آب را با یکدیگر مخلوط نمایید سپس مخلوط این مواد را روی حرارت گاز قرار دهید تا به قوام لازم برسند.
درون ظرفی جداگانه سرکه و 1/2 لیوان آب و مقداری نمک بریزید و ظرف را روی حرارت گاز قرار دهید تا آب به دمای جوش برسد.
در این مرحله از طرز تهیه ترشی آلبالو و زرشک اجازه دهید تا ظرف حاوی محلول شکر و سرکه خنک شوند سپس تخم گشنیز و گلپر و هل و فلفل را بکوبید و درون ظرف شیشه ای نیمی از آلبالو و زرشک را بریزید سپس برگ بو و ادویه ها را روی مخلوط آلبالو و زرشک بریزید و روی ادویه ها و برگ بو باقی مانده زرشک و آلبالو را بریزید سپس محلول شکر و سرکه را روی مواد ترشی بریزید و درب ظرف را ببندید و ترشی را به مدت 20 روز در یخچال نگهداری کنید تا آماده سرو شود.
در دستور تهیه ترشی زرشک و آلبالو نباید آب آلبالو را داخل ترشی بریزید و علاوه بر این اگر آب ترشی کم بود می توانید مقداری آب ولرم به آن بیفزایید.