ترشی انار از انواع ترشی های خوشمزه و مجلسی است که می توانید در فصل پاییز این ترشی را در منزل تهیه کنید. در طرز تهیه ترشی انار برای خوشرنگ و خوش طعم شدن ترشی می توانید از لبو و سیب نیز استفاده کنید.
ترشی آلبالو، ترشی انار و ترشی لبو از انواع ترشی های خوشرنگ و خوش طعمی هستند که بهتر است کدبانوهای عزیز از تهیه این نوع ترشی ها در منزل غافل نشوند بنابراین اگر شما نیز علاقه زیادی به ترشی دارید بهتر است تا پایان مطلب همراه ما باشید تا ترشی انار را تهیه و نوش جان کنید.
مواد لازم
- سیب : سه عدد
- لبو : 5 عدد
- انار : دو عدد
- سرکه : به مقدار لازم
- شکر : به مقدار لازم
طرز تهیه ترشی انار در منزل
برای تهیه ترشی انار ابتدا پوست لبو خام را بکنید سپس لبو را رنده کنید. سرکه را به لبو رنده شده بیفزایید توجه داشته باشید که میزان سرکه باید به اندازه ای باشد که روی لبو را بگیرد. در مرحله بعدی مخلوط سرکه و لبو را روی حرارت ملایم شعله گاز قرار دهید و اجازه دهید تا مخلوط این مواد به دمای جوش برسند و شکلی شبیه به مارمالاد پیدا کنند. سپس پوست سیب را بگیرید و آن را رنده کنید و سیب رنده شده را به مخلوط لبو و سرکه بیفزایید. شکر را به اندازه دلخواه به مخلوط مواد اضافه کنید.
توجه داشته باشید که شیرینی این ترشی به ذائقه شما بستگی دارد و برخی از افراد تمایل دارند که این ترشی را به صورت خیلی ترش و یا شیرین تهیه کنند بنابراین بهتر است شکر را به صورت آرام آرام به ترشی اضافه کنید و بعد از اینکه ترشی کمی جوش خورد آن را مزه کنید و در صورت تمایل میزان شکر را افزایش دهید. در مرحله بعدی دستور تهیه ترشی انار قابلمه ترشی را از روی حرارت گاز بردارید سپس انار را دان کنید و بعد از اینکه مخلوط مواد ترشی سرد شد دانه های انار را به صورت خام به ترشی بیفزایید.
در این مرحله ترشی آماده است. شما می توانید این ترشی خوشمزه را درون شیشه بریزید و بعد از گذشت چند روز ترشی را میل کنید.
نحوه تهیه ترشی انار با روش دیگر
ترشی انار را می توانید با روش های مختلفی دهید که در ادامه مطلب دستور تهیه آن را با یک روش دیگر به شما عزیزان آموزش خواهیم داد که بسیار ساده و راحت است و در مدت زمان کمی می توانید یک ترشی بسیار خوشمزه و خوشرنگ تهیه و نوش جان کنید
مواد لازم :
- لبو پخته و رنده شده : پانصد گرم
- آب انار : یک لیتر
- دانه انار : یک کیلو گرم
- سرکه انار، سرکه لبو یا سرکه انگور : یک لیوان
- پودر گشنیز : دو قاشق غذا خوری
- پودر گلپر : یک قاشق غذا خوری
- پودر فلفل قرمز : یک قاشق چای خوری
- سیاه دانه : دو قاشق غذا خوری
- نمک : به میزان لازم
دستور تهیه :
در روش تهیه ترشی انار ابتدا لبو ها را بشویید سپس اجازه دهید به مدت دو تا سه ساعت پخته شوند و پوست آنها را گرفته و رنده نمایید.
حالا انار ها را دان کرده و بر روی آن نصف قاشق غذا خوری نمک ریخته سپس بگذارید به مدت چهار تا پنج ساعت استراحت کنند تا مزه دار شوند.
در مرحله بعدی آب انار و سرکه را داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید بر روی حرارت به مدت دو تا سه دقیقه بجوشند حالا دانه های انار را همراه با لبو به سرکه در حال جوش بیفزایید و بگذارید دو دقیقه قل بخورد و از روی حرارت بردارید تا مواد خنک شوند.
در مرحله پایانی پس از اینکه مواد خنک شدند به آن پودر فلفل قرمز، گشنیز، سیاه دانه و گلپر بیفزایید به خوبی ترکیب نمایید سپس داخل ظرف شیشه ای ریخته و درب آن را محکم کنید، اجازه دهید به مدت یک هفته داخل یخچال بماند، نوش جان.
در این مطلب با طرز درست کردن ترشی انار آشنا شدید که امیدواریم از طعم این ترش خوشمزه نهایت لذت را ببرید این ترشی برای پذیرایی از مهمان ها در مهمانی های عصرانه و نهار مناسب است و این ترشی مزه ملس و متفاوتی دارد بنابراین کمتر کسی پیدا می شود از طعم ترشی انار خوشش نیاید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش تهیه انواع ترشی کلیک کنید.