طرز تهیه پیاز داغ حرفه‌ای و طلایی

در مطلب زیر طرز تهیه پیاز داغ به دو روش متفاوت را آموزش می دهیم.

طرز تهیه پیاز داغ حرفه‌ای و طلایی

به گزارش خراسان، در مطلب امروز طرز تهیه پیاز داغ به دو روش خاص را آموزش می دهیم.

پیاز داغ با آب جوش

1- برای تهیه پیاز داغ ابتدا باید پیاز‌ها را پوست و خلال کنید.

2- پیاز‌های خلال‌شده را داخل آب جوش بریزید و صبر کنید تا دوباره آب به جوش بیاید و یکی دو قل بزند.

3- پیاز‌های پخته‌شده را آبکش کنید و کنار بگذارید.

4- برای این‌که بتوانید پیاز داغ را فریز کنید بهتر است از روغن جامد استفاده کنید.

5- یک ساعت زمان نیاز دارید تا پیاز‌ها به خوبی خشک و ترد شود.

6- کمی نمک به پیاز‌های داخل روغن اضافه و پیاز‌ها را سرخ کنید.

7- پیاز‌های سرخ‌شده را درون سبد آبکش بریزید تا روغن اضافه آن‌ها خارج شود.

پیاز داغ با آب یخ

1- پیاز‌ها را بشویید، پوست و خلالی خرد کنید.

2- پیاز‌های خلال‌شده را داخل یک ظرف پر از آب یخ بریزید و 20 دقیقه صبر کنید.

3- بعد از 20 دقیقه، پیاز‌ها را از آب یخ خارج کنید و داخل آبکش یا سبزی خشک‌کن بریزید تا آب اضافه آن‌ها خارج شود.

4- خشک‌کردن پیازها، آن قدری طول نکشد که سرمای آن‌ها از بین برود.

5- داخل یک تابه گود مقدار زیادی روغن بریزید و وقتی روغن داغ شد، پیاز‌های سرد را داخل روغن غوطه‌ور کنید.

6- مرتب پیاز‌ها را زیر و رو کنید تا به شکل یکنواخت سرخ شود.

7- وقتی پیاز‌ها طلایی شدند، آن‌ها را به کمک کفگیر از روغن خارج کنید و داخل یک سبد آبکش بریزید تا روغن اضافه خارج شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان