اونیگیری از دیگر کوفته های برنجی متعلق به ژاپن لست که اوموسوبی هم نام می گیرد. برای تهیه این غذا باید از نمک و فلفل بیشتری استفاده کنید تا در نهایت، از طعم بهتری برخوردار شود. در ادامه این مطلب طرز تهیه اونیگیری و یا کوفته برنجی ژاپنی پرداخته ایم.
قابل به ذکر است که در گذشته این غذا را به همراه برنج های باقی مانده از روز قبل طبخ می کردند، اما امروزه یک وعده کامل غذایی به حساب می آید. همچنین در کنار این غذا می بایست دیگر خوراکی های به مانند رول های سوشی را هم طبخ نماید.
آموزش طرز تهیه اونیگیری
برای تهیه این غذای ژاپنی مواد گفته شده در ادامه مطلب را با توجه به مقادیر مشخص، آماده کنید.
- 4 پیمانه برنج سوشی
- 1 عدد ماهی سالمون و یا تن ماهی
- جلبک نوری برای تزیین
- سیاه دانه و یا کنجد برای تزئین
- نمک به مقدار دلخواه
- واسابی به مقدار دلخواه
- در ابتدا سوشی ها را آماده کنید که از این رو باید برنج به خوبی طبخ کنید.
- سپس جلبک های نوری را با قیچی به 8 الی 9 قسمت برش دهید.
- برای شروع این کار کمی آب سرد به کنار خود بگذارید تا هر از چندگاهی انگشتان تان را به درون آن فرو ببرید.
- یک مشت از برنج پخته و نرم شده را بردارید و در دستان خود فشار دهید تا به خوبی گلوله شود.
- حالا وسط آن را کمی فشار دهید تا فرو رفتگی کوچکی ایجاد شود و مواد را به درون آن قرار دهید.
- پس از آن که مواد و ماهی را به میان برنج گذاشتید، کمی دیگر برنج بردارید و قسمت فرو رفتگی را جبران نمایید.
- کوفته را با توجه به سلیقه خود می توانید به شکل مثلث و یا دایره تهیه کنید.
- پس از آنکه کوفته برتجی را چندین بار در میان مشت خود فشار دادید و شکل خوبی به آن بخشیدید، به کناری بگذارید.
- و در پایان و برای تزئین آن نیز می توانید از نوار های جلبک استفاده کنید و دور تا دور آن را بکشید. همچنین پاشیدن سیاه دانه و کنجد در پایان کار را نباید فراموش نمایید.
برای سرو اونیگیری می توانید آن را در درون سس سویا فرو کرده و سپس میل نمایید. نوش جان
آموزش کوفته برنجی
اونیگیری را در ادامه این مطلب به روش دیگری طبخ کرده ایم، که در صورت دلخواه می توانید هر یک از آن ها را برای طبخ انتخاب کنید.
- برنج 3 پیمانه
- آب 7 پیمانه
- سینه مرغ 1 عدد
- پیاز 1 عدد
- آبلیمو 1قاشق غذا خوری
- سس سویا 2 قاشق غذا خوری
- نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار دلخواه
- سس سویا و شکر به همراه سش مایونز به دلخواه
- در ابتدا اجازه دهید که برنج به مانند کته ایرانی پخته شود.
- سینه مرغ را به همراه پیاز طبخ کنید.
- مرغ را در تابه ای دیگر خرد کرده و به آن نمک، فلفل و زردچویه، آبلیمو، سس سویا اضافه نمایید تا به خوبی تف بخورد.
- حالا برنج را در ظرف بزرگی ریخته و به روی آن سلفون بکشید.
- مقدار کمی از برنج را بردارید و به آن مواد سرخ شده در تابه را اضافه نمایید و مقداری دیگر برنج به آن اضافه کنید.
- تمام برنج را به همین صورت آماده و در ظرفی دیگر بچینید.
اونیگیری شما در این روش نیز آماده است، نوش جان
برای آشنایی با دیگر غذا های خوشمزه به مانند بر روی لینک های طرز تهیه سوشی و طرز تهیه کیمچی باری دیگر با ما همراه شوید.