ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه ترشی ایتالیایی با سه طعم فوق العاده عالی

ترشی ها از خوراکی های جدا نشدنی در سفره های ایرانیان به شمار می آید که از این رو به آموزش سبک دیگری از ترشی ها با طعم متفاوت ایتالیایی پرداخته ایم. برای آشنایی با ۳ طرز تهیه ترشی ایتالیایی ادامه مطلب را مطالعه نمایید.

طرز تهیه ترشی ایتالیایی با سه طعم فوق العاده عالی

به طور کلی از اصطلاح Giardiniera برای ترشی های تهیه شده با سبزی به کار می برند. همچنین قابل به ذکر است که ترشی ایتالیایی دارای اتواع مختلفی است که با مواد متفاوتی نیز قابل تهیه می باشد. در کشور ما نیز ترشی مخلوط بسیار رواج دارد که در این مطلب به طرز تهیه ترشی ایتالیایی برای طرفداران طعم و مزه این نوع ترشی ها پرداخته ایم.

همچنین قابل به ذکر است که در ابتدای مطلب بد نیست با تعدادی از خواص ترشی برای عملکرد های بدن آشنا شوید.

طرز تهیه ترشی ایتالیایی چگونه است؟

خواص ترشی

  1. سرکه های استفاده شده در تهیه ترشی می تواند به کاهش قند خون منجر شود که پس از سرو غذا می تواند به کم کردن جذب کربوهیدرات توسط بدن نیز و در نهایت بالا رفتن آن منجر شود.
  2. میوه و سبریجات به کار رفته در ترشی می تواندخواص متعدد و مفیدی برای عملکرد های بدن در پی داشته باشد. همچنین برای آن از حرارت استفاده نمی شود که از این رو خواص غذایی و ارزش آن به خوبی حفظ می گردد.
  3. ترشی ها از مهم ترین خوراکی های مخمری هستند که تخمیر آن به موجب تعادل در اسید معده و باکتری های روده گوارش در جذب ارزش غذایی است.
  4. در صورت مصرف به حد و اندازه از این خوراکی می توانید، چربی خون را تا حد قابل توجهی کاهش دهید.

آشنایی با طرز تهیه ترشی ایتالیایی

  • مواد مورد نیاز

  1. 1 دوم گل کلم خرد شده با گل های کوچک
  2. 10 شاخه کرفس نگینی شده
  3. 5 عدد هویج نگینی شده
  4. 2 عدد فلفل دلمه ای قرمز
  5. 1 پیمانه زیتون فاقد هسته خرد شده
  6. 4 عدد فلفل سرانو

ادویه مخصوص:

  1. 1 دوم قاشق چایی خوری ارگانوی خشک شده
  2. 1 دوم قاشق چایی خوری تخم گشنیز
  3. 1 چهارم قاشق چایی خوری تخم خردل زرد
  4. 1 چهارم قاشق چایی خوری تخم رازیانه
  5. 1 چهارم قاشق چایی خوری دانه فلفل سیاه
  6. 1 چهارم قاشق چایی خوری فلفل قرمز چیلی
  7. 1 هشتم قاشق چایی خوری تخم کرفس
  8. 1 عدد برگ بو
  9. 1 حبه سیر
  10. 1 قاشق غذا خوری روغن زیتون فوق العاده

آموزش طرز تهیه ترشی قارچ و زیتونایتالیایی

مایع ترشی:

  1. 4 پیمانه مایع ترشی
  2. 4 پیمانه آب
  3. 2 قاشق چایی خوری نمک
  • طرز تهیه

  1. در ابتدا سبزیجات را خرد کرده و در ظرف غیر قابل واکنش پذیری بریزید.
  2. 1 چهارم پیمانه نمک را به سبزیجات اضافه کنید و آب را به آن اضافه کنید.
  3. اجازه دهید سبزیجات در آب نمک به مدت 6 ساعت و یا از شب تا صبح باقی بمانند.
  4. حالا ادویه های گفته شده را در مقادیر مشخص به درون شیشه های ترشی به غیر از سیر و روغن زیتون بریزید.
  5. حالا اگر می خواهید ترشی تند و تیزی داشته باشید از فلفل قرمز بیشتری استفاده کنید و در غیر این صورت آن را از مواد لازم خط بزنید.
  6. سبزیجات را به خوبی بشویید و پس از آبکشی در بین شیشه ها به صورت مساوی تقسیم نمایید.
  7. درب شیشه را با پارچه های نخی ببندید.

ترشی قارچ و زیتون

  • مواد مورد نیاز

  1. 500 گرم زیتون فاقد هسته
  2. 2 لیوان قارچ اسلایس شده
  3. 1 عدد کنسرو ذرت
  4. 1 قوطی بیبی کورن
  5. 1 عدد فلفل دلمه ای رنگی
  6. 3 عدد هویج
  7. 3 پیمانه سرکه سیب
  8. 2 و نیم پیمانه آب
  9. نصف پیمانه روغن زیتون
  10. 2 قاشق عذا خوری رب گوجه فرنگی
  11. 1 قاشق مربا خوری پودر انبه
  12. 12 عدد فلفل سبز تند
  13. نمک و فلفل به مقدار دلخواه

آموزش طرز تهیه ترشی ایتالیایی

  • طرز تهیه

  1. فلفل دلمه ای به صورت نگینی خرد کرده و هویج را هم در سایز های دلخواه برش دهید.
  2. بیبی کورن را به شکل حلقه ای برش دهید و سپس با قارچ محلوط نمایید.
  3. روغن زیتون و ذرت را به دیگر مواد اضافه کنید.
  4. پودر انبه، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و در ظرف دیگر حاوی آب، سرکه و رب گوجه فرنگی به خوبی بجوشانید.
  5. پس از خنک شدن سس، همه مواد را به همراه سس ترکیب نمایید و سپس در مقادیر مساوی در بین شیشه ها تقسیم نمایید.
  6. برای جا افتادن ترشی ایتالیایی قارچ و زیتون به زمانی در حدود 15 روز نیاز دارید.

و در پایان نیز بر اساس ذائقه شخصی در ازای بیبی کورن می توانید از خیار شور استفاده کنید.

ترشی بادمجان ایتالیایی

  • مواد لازم

  1. 6 عدد بادمجان
  2. 1 چهارم فنجان سرکه سفید
  3. 2 الی 1 دوم فنجان آب
  4. 3 تا 4 حبه سیر
  5. 1 دسته سبزی جعفری
  6. برگ نعناع خشک شده به مقدار دلخواه
  7. 1 الی 2 قاشق چایی خوری پونه خشک شده
  8. 1 الی 1 دوم قاشق چایی خوری فلفل قرمز خشک شده
  9. 1 الی 2 فنجان روغن زیتون
  10. 1 چهارم فنجان سرکه
  • طرز تهیه

  1. بادمجان را به خوبی شستشو دهید و سپس با حوله ای نرم و تمیز به خشک کردن آن بپردازید.
  2. حالا هر یک از بادمجان ها را 6 الی 7 قسمت برش دهید.
  3. هر یک از برش های بادمجان را به درون آب نمک قرار دهید تا خاصیت سودایی آن از بین برود.
  4. پس از 1 ساعت، بادمجان را شستشو دهید و در ظرفی بزرگ تر انتقال دهید.
  5. حالا آب را بجوشید و به آن سرکه اضافه کنید و سپس بادمجان را هم به آن بی افزاید.
  6. در ظرفی دیگر سیر را برش داده و به همراه جعفری، نعناع، پونه، فلفل قرمز ترکیب نمایید.
  7. ترکیب ادویه را به بادمجان ها اضافه نمایید و در آخر نیز روغن زیتون را به آن بی افزایید.
  8. تمام مواد ترکیب شده را با مقادیر مساوی به درون شیشه های ترشی بریزید.

آموزش طرز تهیه ترشی بادمجان ایتالیایی

طرز تهیه ترشی ایتالیایی با 3 دستور به پایان رسید، امیدواریم که در آخر از طعم آن لذت ببرید. نوش جان

در صورت آموزش دیگر روش های تهیه ترشی با تیم آموزشی مجله آرگا می توانید به روی دیگ لینک ها همانند طرز تهیه ترشی اسپانیایی و طرز تهیه ترشی امپراطور با ما همراه شوید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان