بلوبری میوه ای شبیه به توت به رنگ بنفش یا آبی تیره است که خواستگاه این میوه شمال آمریکاست و در مناطق دیگر هم کشت می شود. طرز تهیه مربای بلوبری نیز تا حد زیادی مشابه دستور ساختت مربای آلبالو و نیز مربای تمشک است.
![طرز تهیه مربای بلوبری](/Upload/Public/Content/Images/1399/10/01/1441260010y.jpeg)
مواد لازم :
- بلوبری : 5 پیمانه
- آبلیمو : 1/5 پیمانه
- آب : 1/4 پیمانه
- شکر : 31/2 پیمانه
- پکتین میوه (ژلاتین ) : 1 بسته
طرز تهیه مربای بلوبری :
برای درست کردن مربای بلوبری ابتدا بلوبری ها را با آب سرد بشویید،
![طرز تهیه مربای بلوبری](/Upload/Public/Content/Images/1399/10/01/1441260041d.jpeg)
از بلوبری هایی استفاده کنید که درشت تر و رنگ خاکستری آبی داشته باشند.
![درست کردن مربای بلوبری](/Upload/Public/Content/Images/1399/10/01/1441260073i.jpeg)
![تهیه مربای بلوبری](/Upload/Public/Content/Images/1399/10/01/1441260088r.jpeg)
بلوبری ها را له و با هم مخلوط کنید و در ظرفی بریزید در روی حرارت قرار دهید، تا بپزد در مرحله بعدی نیمی از شکر را با پکتین در ظرفی مخلوط کنید.
![طرز تهیه مربای بلوبری](/Upload/Public/Content/Images/1399/10/01/1441260104a.jpeg)
سپس بلوبری را با پکتین، آبلیمو و آب مخلوط کنید و در روی حرارت قرار دهید تا زمانی که بجوشد و بپزد، بقیه شکر را مخلوط کرده و صبر کنید تا بجوشد تا زمانی که غلظت مربای بلوبری به حد دلخواهتان برسد. بعد مربا را از روی شعله بردارید و بگذارید کنار تا سرد شود وقتی کاملا مربا سرد شد، مربای بلوبری خوشمزه و خوش طعم شما آماده است آن را داخل شیشه هایی که از قبل آماده کرده اید بریزید.
![طرز تهیه مربای بلوبری](/Upload/Public/Content/Images/1399/10/01/1441260135f.jpeg)
در ظرفی آب جوش بریزید و شیشه ها را درون آن قرار دهید تا جایی که آب از شیشه ها بالاتر باشد حرارت را روشن کنید بگذارید به مدت 5 دقیقه بجوشد سپس شیشه ها را بیرون آورید اجازه دهید تا خنک شوند و در یخچال نگه داری کنید و از خوردن مربای بلوبری خوشمزه و خوش طعم لذت ببرید.
![طرز تهیه مربای بلوبری](/Upload/Public/Content/Images/1399/10/01/1441260151p.jpeg)
![طرز تهیه مربای بلوبری](/Upload/Public/Content/Images/1399/10/01/1441260166l.jpeg)
خواص میوه بلوبری
این میوه همچون دیگر میوه ها به دلیل انواع ویتامین ها و مواد مغذی دارای فواید بی شماری است. بلوبری مختص فصل زمستان می باشد. به این میوه تمشک آبی و زغال لخته آبی نیز گفته می شود که خواص آن به شرح زیر می باشد:
* این میوه حاوی آنتی اکسیدان های مفید است که به نرمی و لطافت پوست های خشک کمک می کند و ترکیب آن با شکر و مقداری آب لیمو، سبب لایه برداری پوست و در نتیجه روشن شدن پوست می گردد.
* یکی دیگر از فواید مصرف این میوه کاهش عفونت مثانه و کمک به عملکرد صحیح مثانه می گردد، زیرا این میوه سرشار از ترکیباتی می باشد که از چسبیدن باکتری ها به دیواره ی مثانه جلوگیری می کند.
![روش تهیه مربای بلوبری و فواید مصرف این میوه](/Upload/Public/Content/Images/1399/10/01/1441260182u.jpeg)
* رنگ میوه بلوبری مات آبی می باشد که این رنگ نشان از وجود انتوسیانین ها در این میوه دارد و این ماده نقش موثری در ممانعت از رشد سلول های سرطانی و فعالیت رادیکال های آزاد دارد. مصرف روزانه این میوه به مقدار 1/2 فنجان برای پیشگیری از ابتلا به سرطان توصیه شده است.
* بلوبری منبع عالی از فلاونوئیدها و آنتی اکسیدان ها می باشد به همین خاطر محققان اعلام کرده اند که این میوه می تواند از ابتلا به مشکلات مغزی همچون آلزایمر جلوگیری نمایید.
* کاهش چربی شکمی، کاهش خطر ابتلا به دیابت و بیماری های قلبی، افزایش گلوکز خون، ارتقاء عملکرد مغز و کاهش کلسترول از مزایایی دیگر مصرف این میوه خوشمزه می باشد.
![دستور تهیه مربای بلوبری و خواص این میوه](/Upload/Public/Content/Images/1399/10/01/1441260213z.jpeg)
امیدواریم از طرز تهیه مربای بلوبری با بهترین طعم راضی بوده باشید آن را تهیه و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید و یک صبحانه خوشمزه و به یاد ماندنی داشته باشید.