روشهای درمانی طبیعی که پزشکان توصیه میکنند
بینی شما همانند یک فیلتر عمل میکند و بسیاری چیزهای ریز که در هوا پخش هستند وارد بینی میشوند لذا اگر مسیر عبور هوا در بینی را تمیز کنید، میتوانید از ورود برخی آلرژیزاها به بدن جلوگیری کنید. یکی از بهترین راهها برای پاک کردن بینی استفاده از Neti Pot است.
اگر در کودکی به آلرژی دچار نباشید، در بزرگسالی نیز از این وضعیت مصون خواهید بود
این باور غلط در میان مردم بسیار رایج است تا جائیکه اگر در کودکی به آلرژی دچار نبودهاند، خارش گلو، عطسه و آب ریزش بینی بزرگسالی را اصلا به آلرژی ربط نمیدهند چرا که فکر میکنند دیگر دچار آن نخواهند شد. معمولا آلرژیها تا قبل از 30 سالگی بسیار شدت مییابند.
اما در بسیاری موارد نیز افراد بعد از 30 سالگی دچار آلرژی میشوند. در برخی از افراد جوان علائم آلرژی برای چند سال ناپدید میشود اما دوباره بعد از مدتی ظاهر میشوند. اگر در کودکی به اگزما، آسم و یا هر نوع آلرژی دیگری دچار بوده باشید و برای مدتی از آن فارغ شدهاید، دوباره در آینده درگیر آن میشوید و اگر در خانوادهتان کسی یا کسانی به آلرژی دچارند، احتمال آنکه شما نیز دچار آن شوید، زیاد است.
اگر هیچ گاه آلرژی نداشتهاید ولی حالا به طور ناگهانی دچار عطسه و آب ریزش بینی شدهاید، ممکن است یا دچار آلرژی شده و یا اینکه سرماخورده باشید. اگر دچار آلرژی شده باشید علائم دیگری مثل خارش گلو، ریزش اشک از چشمها و ... را نیز تجربه میکنید البته این علائم در سرماخوردگی نیز میتوانند بروز کنند با این تفاوت که در سرماخوردگی علائم تقریبا بعد از 2 هفته کاملا از بین میروند ولی در حساسیت همچنان ادامه دارند.
حساسیت به یک چیز یعنی اینکه فقط به آن چیز خاص حساسیت دارید
حساسیت داشتن به یک چیز شما را مستعد ابتلا به حساسیتهای دیگر نیز میکند.
مثلا افرادی که به برخی گروههای خاص حساسیت دارند به برخی از غذاهای گیاهی و پروتئینهای مشابه نیز حساسیت خواهند داشت. مثلا اگر به گردههای درخت توس حساسیت دارید، با خوردن سیب وحشی، هلو، گلابی، هویج، بادام و توتها نیز دچار خارش دهان و گلو میشوید مخصوصا در فصل گرده افشانی.
بنابراین سال گذشته این تجربه را پشت سر گذاشتهاید، امسال نزدیک فصل گرده افشانی دقت داشته باشید از میوههایی که ایجاد حساسیت میکنند، نخورید. در ضمن یک راه دیگر برای کاهش حساسیت به این میوهها، پوست گرفتن آنها و یا پختن آنهاست زیرا پروتئینها اغلب در پوست میوهها هستند و پختن آنها نیز باعث تغییر پروتئینها میشود.
برای خواندن بخش اول - باورهای غلط مردم درباره آلرژی - اینجا کلیک کنید.