پختن کیک یکی از کارهای مورد علاقه بیشتر کدبانوهای ایرانی است و بیشتر کدبانوهای خانه ترجیح می دهید که برای مناسبت های مختلف نظیر جشن های تولد و … خودشان کیک را در منزل طبخ نمایند. کیک گردویی یکی از انواع کیک های خوشمزه با بافت نرم و طعمی متفاوت است که در ادامه این مطلب طرز تهیه کیک گردویی را ملاحظه خواهید کرد.
کیک ها دارای تنوعی زیادی در طعم هستند و شما می توانید بنا بر ذائقه خود انواع کیک ها نظیر کیک کشمشی و کیک نارگیلی و کیک سیب و … را در منزل بپزید. پخت کیک نرم گردویی هم به راحتی در منزل امکان پذیر است که در این بخش آسان ترین روش تهیه کیک گردویی خوشمزه را در اختیار شما همراهان عزیز قرار داده ایم.

مواد لازم
- شکر : 1.5 پیمانه
- تخم مرغ : 4 عدد
- شیر : 1 پیمانه
- روغن : 1پیمانه
- گردو : 1 پیمانه
- پودر کاکائو : 1 قاشق سوپ خوری
- وانیل : 1/4 قاشق چایخوری
- آرد : 2.5 پیمانه
- بیکینگ پودر : 1/2 قاشق چای خوری
طرز تهیه کیک گردویی
ابتدا فر را بر روی دمای 170 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. تخم مرغ را به همراه شکر در درون ظرفی مناسب به کمک همزن به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا مخلوط آن ها به رنگ کرمی در آید و حجیم شود.


سپس شیر و روغن را به مخلوط شکر و تخم مرغ اضافه نمایید و با کمک همزن آن ها را هم بزنید. در مرحله بعدی دستور پخت کیک گردویی آرد و بیکینگ پودر و وانیل را الک کنید و آن ها را به مایه کیک اضافه نمایید.


مقداری پودر کاکائو هم به مایه کیک بیافزایید و گردو را خرد کرده و به مایه کیک اضافه کنید و مخلوط این مواد را به کمک همزن هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود.

سپس قالب فر را چرب کنید و مایه کیک را در درون قالب فر بریزید و قالب فر را به مدت 45 دقیقه در درون فر با دمای 170 درجه سانتی گراد قرار دهید.

آموزش تهیه کیک گردویی با شکلات چیپسی
کیک های گردویی از کیک های بسیار عالی و لذیذ می باشد که علاقمندان به این تهیه این کیک می تواند از روش تهیه این کیک فوق العاده با چیپس شکلاتی نیز استفاده نمایند. طعم این کیک می تواند برای طرفداران کیک شکلاتی سرد و انواع کیک های که با شکلات تهیه می شوند لذت بخش باشد.
مواد لازم:
- تخم مرغ: 4 عدد
- گردوی نیم کوب: 1 استکان
- چیپس شکلات: 1 استکان
- آرد: 2.5 لیوان
- شکر: 1.5 لیوان
- شیر: 1 لیوان
- وانیل: 1 پاکت
- بیکینگ پودر: 1 پاکت
- روغن مایع: 1 لیوان سرخالی

دستور پخت:
در ابتدا درون کاسه ای تخم مرغ ها را بشکنید و بعد شکر را به آن ها اضافه نمایید. سپس به مدت 4 دقیقه مواد را با میکسر خوب مخلوط نمایید.
در مرحله بعدی طرز تهیه کیک گردویی باید روغن مایع را به همراه شیر بیفزایید و مواد را کاملا هم بزنید تا ذرات بلوری شکر به خوبی در مواد حل گردند.
حال نوبت افزودن بیکینگ پودر و وانیل به همراه آرد الک شده می باشد که دوباره مواد باید میکس شوند تا مایه یکدستی حاصل گردد.
پس از آماده شدن مایه کیک به آن مغز گردوی نیمکوب شده و چیپس شکلات اضافه نمایید و با استفاده از لیسک مواد را با هم مخلوط نمایید. بهتر است پیش از افزودن شکلات ها ابتدا آن ها را به مقداری آرد آغشته نمایید و بعد اضافه کنید، این کار مانع از ته نشین شن شکلات ها در مایه و در نتیجه کیک می گردد.
قالب گرد مانندی را با کمی روغن جامد چرب نمایید و مقدار اندکی آرد پاشی کنید، بعد مایه کیک را درون آن بریزید.
در مرحله آخر قالب را درون فر از قبل گرم شده با حرارت 170 درجه سانتیگراد قرار دهید تا کیک بپزد. مدت زمان پخت 45 دقیقه می باشد. پس از پخت و سرد شدن می توانید کیک گردویی خوشمزه با چیپس شکلاتی را سرو نمایید.

بعد از این که کیک به طور کامل پخته شد می توانید روی آن را به کمک شکلات تخته ای سفید و ترافل تزیین کنید و یا از روش ها و ایده های تزیین کیک خانگی برای تزیین آن استفاده نمایید. امیدواریم از طرز تهیه کیک گردویی در منزل نهایت لذت را ببرید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده کیک ها با طعم های متنوع به بخش انواع کیک مراجعه نمایید.