در این آموزش با طرز تهیه کیک فندقی شکلاتی آشنا می شوید که این کیک از مجموعه خانواده کیک و شیرینی ها ست که می توانید آن را برای مهمانی ها و یا برای دور همی ها تهیه و در کنار عزیزانتان از خوردن آن لذت ببرید،بنابراین پیشنهاد می کنیم تا پایان مطلب همراه ما باشید
در روز های گذشته با طرز تهیه کیک عسلی و طرز تهیه کیک زنجبیلی خوش پخت و خوش طعم آشنا شدید، امیدواریم از دستور تهیه کیک فندقی نیز نهایت استفاده را ببرید.
مواد لازم:
- تخم مرغ : 4 عدد
- آرد سفید : 300 گرم
- شکر : 200 گرم
- فندق پودر شده : 200 گرم
- بکینگ پودر : 15 گرم
- دارچین : مقداری
- کافه تلخ خنک : 250 میلی لیتر
طرز تهیه کیک فندقی :
برای پخت کیک فندقی ابتدا فر را روشن کرده و در دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید، تا فر گرم شود.
قالب 30 در 40 را کاغذ روغنی انداخته و چرب کنید، اندازه قالب بستگی به نظر شما همراهان گرامی دارد. کره، وانیل و شکر را هم بزنید تا کرمی رنگ شود و کف کند تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و مواد را با همزن به مدت 1 دقیقه هم بزنید.
فندق را اضافه کرده آرد و بکینگ پودر را کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید. می توانید از کاکائو هم استفاده کنید.
سپس بقیه مواد را اضافه کنید و با هم زن برقی بزنید تا مواد صاف و یکدستی بدست آید. در مرحله پایانی مواد را داخل قالبی که از قبل آماده کرده اید بریزید و در فر به مدت 45 دقیقه قرار دهید بعد از اینکه از فر در آوردید روی آن دستمال تمیزی بیندازید و بگذارید تا سرد شود.
مواد لازم برای تزیین کیک فندقی :
- شکلات تخته ای : 50 گرم
- پودر قند : 30 گرم
- خامه : 4 قاشق غذاخوری
ابتدا شکلات تخته ای را در ظرفی ریخته و خوب ذوب کنید. سپس پودر قند را اضافه کنید تا جایی که موادمان کمی رقیق شود. خامه یا شیر را اضافه کنید و هم بزنید.
سپس شکلات آماده شده را بر روی کیک بریزید. و به سلیقه خودتان تزیین کیک خانگی و خوشمزه تان را انجام دهید.
دستور تهیه کیک فندقی به روش ساده تر
کیک فندقی را می توانید با روش های مختلفی تهیه کنید که در ادامه مطلب دستور تهیه کیک فندقی را به روش دیگری به شما عزیزان آموزش خواهیم داد که بسیار ساده و راحت است فقط کافی طبق مراحل تهیه آن پیش بروید تا این کیک را تهیه و نوش جان کنید.
مواد لازم :
- کره نرم شده : دویست و پنجاه گرم
- شکر : دویست گرم
- فندق چرخ کرده : دویست و پنجاه گرم
- تخم مرغ : چهار عدد
- آرد : دویست و پنجاه گرم
- بکینگ پودر : سه قاشق غذا خوری
- وانیل : یک قاشق غذا خوری
- پودر قند : چهار قاشق غذا خوری
- آب انگور : دو قاشق غذا خوری
- کره : برای چرب کردن قالب
دستور تهیه :
در روش تهیه کیک فندقی ابتدا قالب را چرب کرده و فر را نیز بر روی دمای 175 درجه سانتی گراد گرم نمایید حالا کره، وانیل و شکر را هم بزنید تا حسابی کف کند.
حالا به مخلوط کره و شکر تخم مرغ ها را به صورت یکی یکی بیفزایید و به ازای هر عدد تخم مرغ با کمک همزن برقی مواد را به مدت یک دقیقه هم بزنید.
در مرحله بعدی فندق را به مواد افزوده سپس بکینگ پودر و آرد را الک کرده و به صورت کم کم به مایه کیک اضافه کنید و آب انگور را نیز به آن اضافه کنید.
حالا مایه کیک را داخل قالب ریخته و اجازه دهید به مدت یک ساعت و ده دقیقه داخل فر در طبقه دوم بماند و بعد از پخت آن را از فر خارج کرده و پس از سرد شدن روی آن را پودر قند الک کنید و داخل ظرف مورد نظر گذاشته و برش دهید، نوش جان.
در این مطلب دستور پخت کیک فندقی خوش پخت و خوشمزه را به شما آموزش دادیم آن را برای عصرانه آماده و در کنار چای و یا شیر میل نمایید، در پایان پیشنهاد می کنیم به منظور آشنایی بیشتر با نحوه تهیه انواع کیک می توانید بر روی لینک کلیک نمایید.