انواع کیک های میوه ای و سبزیجات از جمله کیک های مقوی و خوشمزه می باشند که طرفداران زیادی دارند. یکی از این نوع کیک ها، کیک اسفناج است که با پخت آن می توانید طعمی بی نظیر و متفاوت را تجربه نمایید. از این رو در این مطلب به ارائه طرز تهیه کیک اسفناج می پردازیم که می تواند کیکی ایده آل برای شما باشد.
کیک مخملی و کیک اسفناج و کیک پرتقالی از انواع کیک های خوشمزه با طعمی متفاوت و ظاهری زیبا می باشند که اغلب افراد به این نوع کیک ها علاقه خاصی دارند. شما کدبانوهای خوش سلیقه ایرانی می توانید این کیک های خوشمزه را برای مجالس و مهمانی های خود تهیه کرده و لحظات بسیار خوبی را در کنار دوستان و اعضای خانواده خود داشته باشید. در ادامه با دستور پخت کیک اسفناج با طعمی متفاوت در خدمت شما همراهان عزیز می باشیم.
مواد لازم برای پخت کیک اسفناج
- شیر : 1 پیمانه
- پوره اسفناج : 1 پیمانه (250 گرم )
- تخم مرغ : 4 عدد
- آرد : 2.5 پیمانه
- روغن : 1 پیمانه
- شکر : 1.5 پیمانه
- بیکینگ پودر : 2 قاشق چایخوری
- وانیل : 1/8 قاشق چایخوری
- دارچین : به میزان لازم
طرز تهیه کیک اسفناج
اسفناج های تازه و سالم را از قبل شسته و آماده نمایید. دمای فر را بر روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم نمایید سپس قالب کیک را با کمی روغن چرب نمایید و داخل آن را آرد پاشی نمایید.
آرد، بیکینگ پودر و وانیل را با یکدیگر مخلوط کرده و آن ها را خوب الک کنید.
شکر و تخم مرغ را به کمک همزن برقی کاملا مخلوط نمایید تا شکر آن به خوبی حل شود و مایع حالت کش دار بودن را به خود بگیرد.
روغن را به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه می کنیم.
پس از آن پوره اسفناج و شیر و مواد دیگر را به آن ها اضافه نمایید.
در مرحله آخر مایه بدست آمده را داخل قالب ریخته و آن را در درون فر قرار دهید.
توجه کنید که زمان پخت این کیک نسبت به سایر کیک ها کمتر می باشد. هنگامی که کیک آماده شد و آن را برش زدید می توانید مابین لایه های کیک را با خامه و یا کرم پر نمایید و روی آن را با دارچین تزئین نمایید و از طعم آن لذت ببرید.
دستور تهیه کیک اسفناج متفاوت
کیک اسفناج یک نوع کیک خاص و ویژه گیاه خوارن می باشد که طبعا دارای طعم متفاوتی می باشد، برای یادگیری پخت این کیک با دستور تهیه دیگر در ادامه همراه ما شوید.
مواد لازم
- برگ اسفناج خرد شده/ 200 گرم
- تخم مرغ/ 3 عدد
- شکر دانه ریز و نرم/ 150 گرم
- روغن مایع/ 125 میلی لیتر
- وانیل مایع/ یک قاشق چای خوری
- آب لیمو ترش/ 2 قاشق سوپ خوری
- آرد گندم الک شده/ 310 گرم
- بکینگ پودر/ 2 قاشق چای خوری
- روغن جامد برای چرب کردن/ مقداری
- خامه فرم گرفته/ 450 تا 500 گرم
- پودر پسته برای تزیین/ مقداری
روش تهیه کیک اسفناج
در ابتدا برگ های اسفناج را با گوشت کوب برقی کوبیده تا کاملا به شکل پوره درآید و کنار بگذارید، سپس در ظرفی جداگانه تخم مرغ ها را شکسته و شکر را به آن اضافه کنید.
مواد بالا را با همزن برقی بزنید تا به خوبی با هم مخلوط شوند، روغن مایع را نیز به آن افزوده و بعد وانیل را اضافه کنید، سپس بعد از اضافه کردن لیمو ترش مخلوط حاصل را دوباره هم بزنید.
در مرحله دیگر طرز تهیه کیک اسفناج، آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و الک کنید و سپس این مخلوط را طی دو مرحله و به تدریج به مخلوط قبلی اضافه کرده و هم بزنید.
در آخرین مرحله پوره اسفناج را اضافه کنید و دوباره هم بزنید، اکنون مایه کیک را داخل سینی فر در ابعاد 30 * 40 سانتی متر که با کاغذ روغنی پوشانده شده است و کمی با روغن جامد چرب شده، بریزید و آن را در طبقه وسط فر که بر روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم و گرم شده است، بگذارید، حدوداً 25 دقیقه برای پخت این کیک کافی می باشد، البته می توانید بعد از این مدت زمان پخت آن را با فرو کردن چنگال یا خلال دندان تست کنید تا از پخت کیک مطمئن شوید.
در این مرحله کیک را از فر بیرون آورید و اجازه دهید به مدت 15 دقیقه در دمای محیط بماند تا خنک شود، سپس اطراف کاغذ روغنی را با چاقو از سینی جدا کنید و به مدت 30 دقیقه دیگر روی توری بگذارید تا خنک شود.
سپس کیک را به دو قسمت تقسیم کرده و برش بزنید و بعد خامه را روی سطح برش های کیک بمالید و با لیسک صاف کنید، لایه دوم کیک را روی آن گذاشته و دوباره سطح آن را خامه بزنید و کیک را حدود 2 ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود، می توانید بعد تزیین با پودر پسته، کیک را به صورت برش های لوزی درآورید و نوش جان کنید.
کیک اسفناج بافت اسفنجی داشته و بسیار خوش طعم می باشد. شما می توانید پس از خنک شدن برای تزئین این کیک از اسفناج تازه نیز استفاده نمایید. در این مطلب با طرز تهیه کیک اسفناج عالی و خوشمزه آشنا شدید، امیدواریم که بتوانید این کیک را به راحتی در منزل تهیه کرده و از آن لذت ببرید. در صورت تمایل برای آشنایی با پخت انواع کیک می توانید به بخش انواع کیک از مجله آرگا مراجعه نمایید.