ترشی مدیترانه ای از انواع چاشنی های خوشمزه و خوش طعم می باشد و شما می توانید این نوع چاشنی را در منزل به راحتی تهیه نمایید. برای طرز تهیه ترشی مدیترانه ای از هویج و بادمجان و ذرت و انار و زیتون و گل کلم و کلم بروکلی و جوانه ماش و فلفل دلمه ای رنگی و سرکه سفید و نمک استفاده می شود.
یکی از چاشنی های پرطرفدار ترشی است که برای تهیه آن روش های مختلفی نظیر ترشی امپراطور و ترشی ایتالیایی و ترشی اسپانیایی و ترشی مدیترانه ای و … وجود دارد و شما می توانید به کمک روش های ذکر شده در تهیه ترشی خانگی تنوع ایجاد کنید.
مواد لازم
- هویج : 500 کیلوگرم
- بادمجان : 500 کیلوگرم
- ذرت دانه شده : 300 گرم
- انار بزرگ : سه عدد
- زیتون بدون هسته : نیم کیلوگرم
- گل کلم کوچک : 1 عدد
- کلم بروکلی متوسط : 1 عدد
- فلفل دلمه ای رنگی زرد و قرمز و نارنجی : 500 کیلوگرم
- سرکه سفید : 4 لیتر
- جوانه ماش : 300 گرم
- نمک : سه تا چهار قاشق غذاخوری
طرز تهیه ترشی مدیترانه ای در منزل
برای تهیه این نوع ترشی ابتدا هویج ها را بشویید و پوست آن ها را بگیرید سپس هویج ها را به صورت حلقه های نیم سانتی خرد نمایید و آن ها را درون سبد بریزید تا خشک شوند.
بادمجان ها را بشویید سپس سر آن ها را جدا نمایید و بادمجان ها را به صورت ربع دایره هایی با ضخامت نیم ساعت خرد نمایید سپس بادمجان ها را درون سبد بریزید تا خشک شوند.
دانه های ذرت بهتر است نیم پز باشند ولی اگر از کنسرو ذرت هم تمایل دارید استفاده نمایید مشکلی وجود ندارد. انارها را دانه نمایید و زیتون ها را نیز به صورت حلقه ای خرد نمایید که قطر حلقه ها باید نیم سانت باشد.
کلم بروکلی و گل کلم را بشویید سپس آن ها را به صورت قطعه های کوچک خرد نمایید ساقه کلم ها را بگیرد و آن ها را نیز خرد نمایید سپس گل کلم و کلم بروکلی خرد شده را درون سبدی مناسب بریزید تا خشک شود.
فلفل دلمه ای رنگی را بشویید و آن را به شکل مربع هایی با ضلع یک سانت خرد نمایید سپس فلفل دلمه ای را درون سبد بریزید تا مقداری خشک شود.
مواد ترشی را به مدت یک روز در مکانی مناسب پهن نمایید تا خشک شوند سپس همه مواد خرد شده را با یکدیگر ترکیب نمایید و ذرت و جوانه ماش را هم به مخلوط مواد اضافه نمایید سپس مواد ترشی را درون بطری شیشه ای بریزید.
سرکه و نمک را با یکدیگر ترکیب نمایید سپس مخلوط این مواد را درون قابلمه ای مناسب بریزید و قابلمه را به مدت ده دقیقه روی حرارت گاز قرار بدهید تا سرکه به دمای جوش برسد سپس مخلوط سرکه را روی مواد ترشی بریزید و درب بطری ها را محکم ببندید و بطری های ترشی را در دمای اتاق قرار بدهید تا ترشی برسد. توجه داشته باشید که زمان لازم بری رسیدن این نوع ترشی 4 هفته می باشد.
در این مطلب با مراحل تهیه ترشی مدیترانه ای آشنا شدید که امیدواریم با توجه به نکات و مراحل ذکر شده بتوانید این نوع ترشی را به راحتی تهیه نمایید.