کتلت دیزی از دیگر غذاهای بسیار خوشمزه است که طرز تهیه آن بسیار ساده است و با دیگر مخلفات آبگوشت قابل طبخ می باشد. در ادامه این مطلب با ما همراه شوید تا طرز تهیه کتلت دیزی را به شما آموزش دهیم.
طرز تهیه کتلت دیزی
به طور کلی مواد تشکیل دهنده کتلت همانی است که در طبخ آبگوشت استفاده می کنید .در هنگام تهیه این غذا بایستی تمام مواد آبگوشت را به مقدار بیشتری استفاده کنید کع اینرو مواد گفته شده در ادامه مطلب را در مقادیر مشخص شده تهیه نمایید.
- 5 قاشق سوپ خوری گوشت کوبیده شده
- 2 عدد تخم مرغ
- 1 قاشق سوپ خوری زعفران
- نصف قاشق سوپ خوری پودر سیر
- 1 قاشق مربا خوری پودر موسیر
- نمک و فلفل به مقدار دلخواه
- کره و آرد سوخاری به مقدار لازم
- نصف قاشق غذا خوری گرد لیمو
- در ابتدا باید گوشت کوبیده را به داخل ظرف بزرگترین ریخته و تخم مرغ را به آن اضافه نمایید مواد خوب باید دیگر ورز دهید تا با یک دیگر ترکیب می شوند.
- در صورتی که تخم مرغ کمتر بود می توانید از تخم مرغ بیشتری استفاده کنید.
- زعفران گفته شده را در آب دم کرده و به همراه گرد لیمو به پودر سیر و موسیر و دیگر ادویه های مورد نظر به مایه اضافه کنید و سپس به وسیله گوشت کوب یا میکس تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.
- به درون تاب کره و روغن را اضافه کنید و اجازه دهید که در حرارت ملایم به خوبی ذوب گردد.
- پس از داغ شدن روغن در درون تابه یک قاشق غذا خوری از مواد کتلت را برداشته و در درون پودر سوخاری بغلتانید و سپس در درون تابه سرخ کنید.
- پس از آن که تابه پر از کتلت های موردنظر شد به خوبی آنها را سرخ و طلایی رنگ کنید و توجه داشته باشید که به خوبی مغز پخت گردند.
- پس از آن که دو طرف کتلت را در تابه به خوبی سرخ کردید توجه داشته باشید که مواد آن نیز از درون پخته شده باشند.
کتلت دیزی شما آماده سرو می باشد، امیدواریم که از این روش طرز تهیه به خوبی لذت برده باشید. نوش جان
در صورتی که از مطالعه این مطلب آشپزی در کنار تیم آموزش آشپزی مجله آرگا به خوبی لذت برده اید، می توانید با کلیک بر روی دیگر مطالب مرتبط همانند طرز تهیه کتلت تن ماهی و طرز تهیه کتلت کدو سبز باری دیگر با ما همراه شوید.