همانطور که می دانید ترشی دارای انواع مختلفی هستند و کدام با روش های مختلفی نیز تهیه می شوند که یکی از انواع آن ترشی گلابی است که دارای طعم ترش، شیرین و ادویه ای است و برای آن دسته از افرادی که علاقه به طعم تند و ترش ندارند این ترشی بسیار مناسب است، در ادامه طرز تهیه ترشی گلابی را به شما همراهان عزیز آموزش خواهیم داد..
اگر می خواهید ترشی بسیار خوشمزه در منزل تهیه کنید بهتر است این بار ترشی گلابی را امتحان کنید تا از طعم آن نهایت لذت را ببرید بناباین پیشنهاد می کنیم تا پایان مطلب همراه ما باشید.
مواد لازم :
- نمک : نصف قاشق غذا خوری
- شکر : سه چهارم پیمانه
- میخک: شش دانه
- چوب دارچین : یک تکه
- سرکه سیب : یک و نیم پیمانه
- دانه فلفل سیاه : نصف قاشق چای خوری
- گلابی بدون پوست و هسته : دو عدد
- آب : یک پیمانه
طرز تهیه ترشی گلابی با طعم ایده آل
در روش تهیه این نوع ترشی بسیار خوشمزه و پرطرفدار ابتدا نمک، شکر، میخک و فلفل را همراه با آب داخل ظرفی مناسب ریخته و بر روی حرارت بگذارید.
حالا به آن سرکه سیب افزوده و تا بعد از جوشیدن آب آن را هم زده تا شکر کاملا حل شود سپس گلابی ها را به شکل مکعبی خرد کنید و داخل یک ظرف شیشه درب دار ریخته و محلول حاصل را نیز روی آن بریزید به اندازه ای که روی گلابی ها را کاملا پوشش دهد.
در مرحله بعدی از نحوه تهیه ترشی گلابی. اجازه دهید شیشه و مواد آن سرد شود سپس به مدت پنج ساعت داخل یخچال بگذارید و بعد آن را نوش جان کنید.
نکته : بهترین زمان مصرف این ترشی خوشمزه تا یک هفته پس از تهیه آن می باشد و در طول این یک هفته آن را داخل یخچال نگهداری نمایید.
بررسی ارزش غذایی ترشی گلابی
- کربوهیدرات : سی و پنج گرم
- انرژی : 146 کیلو کالری
- چربی کل : یک گرم
- پروتئین : یک گرم
- فیبر خوراکی : دو گرم
- کلسترول : صفر میلی گرم
فواید گلابی بر سلامت بدن
گلابی مانند دیگر میوه ها از فواید شگفت انگیزی برخوردار است و نقش مهمی در سلامت بدن ایفا می کند که برخی از خواص آن عبارتند از :
- پیشگیری از بیماری قلبی
- کنترل سطح قند خون
- تقویت سیستم ایمنی بدن
- تنظیم فشار خون
- درمان و کاهش تب
- بهبود تنگی نفس
- رفع مشکلات گلو
در صورت تمایل به آشنایی با دستور تهیه انواع ترشی می توانید بر روی لینک کلیک نمایید.