ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه خورش غورابیج خوشمزه با ۲ روش پخت متفاوت

طرز تهیه خورش غورابیج که با موادی همچون تخم مرغ، سیر و پیاز، آبغوره، زعفران، بادمجان و مواد دیگر تهیه شده است را در این مقاله آموزش می دهیم که امیدواریم از این خورش خوشمزه لذت ببرید.

طرز تهیه خورش غورابیج خوشمزه با 2 روش پخت متفاوت

در منو غذاهای ایرانی انواع خورشت ها، از غذاهای پرطرفدار می باشد که اغلب همراه با انواع پلو سرو می شود. در مطالب گذشته شما را با دستور تهیه خورش دوغ پای و خورش ناردون آشنا کردیم، در این مطلب قصد داریم طرز تهیه خورش غورابیج که یکی از خورشت های متفاوت و خوش طعم می باشد را به دو روش مختلف آموزش دهیم.

آشنایی با طرز تهیه خورش غورابیج

مواد لازم

  • زعفران آب شده یک چهارم پیمانه
  • رب گوجه فرنگی دو قاشق سوپ خوری
  • گوجه فرنگی، پوره شده سه عدد
  • دانه غوره یک چهارم پیمانه
  • پیاز بزرگ، نگینی خرد شده یک عدد
  • ساق ران مرغ چهار عدد
  • روغن حیوانی به مقدار لازم
  • نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه خورش غورابیج لذیذ و عالی

در مرحله ی نخست می بایست تکه های مرغ را با مقدار کمی نمک و فلفل و زردچوبه آغشته کنیم و در تابه حاوی روغن داغ سرخ نمایید تا طلایی گردند، سپس از تابه بیرون آورده و کنار قرار دهید.

در همان تابه روغن را داغ کرده و پیاز را تفت بدهید تا نرم و شفاف گردد، سپس پوره گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. هنگامی که به جوش آمد غوره و زعفران را بیفزاید.

سپس در مرحله ی آخر طرز تهیه خورش غورابیج نمک و فلفل و یک دوم پیمانه آب بیفزاید و بگذارید تا به دل خودش جا بیفتد.

اکنون مرغ های سرخ شده را به خورشت غورابیج اضافه نمایید و پس از چند دقیقه از روی حرارت بردارید و به همراه برنج زعفرانی میل کنید.

آشنایی با دستور تهیه خورش غورابیج

مواد لازم

  • تخم مرغ یا تخم اردک یک الی دو عدد
  • جوجه محلی یک عدد
  • سیر و پیاز هر کدام یک بوته
  • سبزی شامل گشنیز، برگ چغندر و نعنا جمعا پنج کیلو
  • برنج یک استکان شستی
  • بادمجان محلی سه الی چهار عدد متوسط
  • آب غوره یک استکان شستی
  • روغن و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

آموزش دوم تهیه خورش غورابیج

در تهیه این خورشت باید جوجه ها را پاک کنید و به چهار تکه تقسیم نمایید. سپس جوجه ها را بدون روغن از روی پوستش در تابه سرخ کنید و هنگامی که آب پس داد کمی روغن یا کره به دلخواه بیفزاید و آب غوره را اضافه نمایید.

در صوتی که قابلمه شما بزرگ بود یک استکان آب اضافه کنید و روی شعله خیلی کمی قرار دهید تا بخار پز گردد.

سبزی ها را در این مرحله کمی تفت داده و به مرغ اضافه می نماییم. البته در تهیه خورشت غورابیج بعضی از آشپزها نصف سرخ شده نصف سرخ نشده سبزی و مرغ را اضافه می کنند.

بادمجان ها را پوست بگیرید و نگینی ریز کرده و با پیاز و سیر سرخ کنید و به خورشت اضافه کنید.

از قبل باید برنج را بخیسانید و با سنگ نمک یار بسایید (می توان از آرد برنج حل شده در یک لیوان آب سرد استفاده کنید). آن را هم به قابلمه خورشت اضافه می نماییم و روی شعله کم قرار می دهیم تا بپزد. اگر آب خورشت کم بود مقدار کمی آب اضافه کنید و بگذارید تا خورشت جا بیفتد.

در مرحله ی آخر خورشت غورابیج تخم مرغ را شکسته و به خورشت اضافه می نماییم. سپس در پوش را می گذاریم تا پخته گردد.

معرفی دستور پخت خورش غورابیج

امیدواریم از آموزش تهیه این خورشت لذت برده باشید، جهت آشنایی با تهیه انواع خورشت می توانید از لینک قرار داده شده در این قسمت استفاده نمایید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان