ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه ژله خاکشیر با طعم ها و روش های مختلف

ژله خاکشیر از جمله دسرهای محبوب است که دارای طعمی عالی و ظاهری مجلسی می باشد. در این مطلب طرز تهیه ژله خاکشیر را به ۲ روش آموزش خواهیم داد که می توانید به راحتی در منزل آماده کرده و برای دورهمی و مهمانی ها مورد استفاده قرار دهید.

طرز تهیه ژله خاکشیر با طعم ها و روش های مختلف
در گرمای سوزان تابستان که دل شما به عطش غیر قابل فروکشی دچار است، اغلب به دنبال شربت تخم شربتی و شربت خاکشیر هستید که می توانید گاهی نیز از ژله خاکشیر برای این منظور و همچنین برای داشتن یک میزبانی شیک و به یاد ماندنی بهره برید. در این مطلب شما را با طرز تهیه ژله خاکشیر آشنا می نماییم.

ژله ها نوعی از دسرها هستند که به خودی خود دارای تنوع می باشند اما برای افزودن به این تنوع باید به مواد اولیه آنها افزوده و یا از روش تهیه متفاوت دیگری بهره برد. از جمله ی آنها ژله خاکشیر است که می توانید با ترکیب کردن زعفران و همچنین تخم شربتی و گل محمدی و … به این گوناگونی بیفزایید. این ژله یک نوع ژله خوشمزه و البته پر از خواص است که برای تابستان انتخابی ایده آل به شمار می رود. البته با وجود این همه طعم عالی و خواص بینظیر دارای روش تهیه ای آسان می باشد که می توانید در منزل نیز خود را به انجام برسانید.

مواد لازم

  • 2 پیمانه آبجوش
  • 2 بسته ژله آلوئه ورا
  • 3 قاشق غذاخوری شربت خاکشیر فاقد شکر

طرز تهیه ژله خاکشیر با طعمی عالی

اول از هرکاری درون مقداری آب 3 قاشق غذاخوری خاکشیر را ترکیب نمایید. سپس آن را بشویید و به دفعات آن را از الک یا همان صافی عبور دهید(این کار را برای اینکه تمیز شود، انجام می دهید).

بعد آن را همراه با 1/2 پیمانه آبجوش ترکیب نمایید تا پکتینی گردد. سپس ترکیب خاکشیر و آبجوش را از صافی عبور دهید و در کناری قرار دهید.

  •  تصفیه آب خانگی آکواجوی
  •  بلیط کیش

دو بسته ژله آلوئه ورا را همراه با دو پیمانه آبجوش به روش بن ماری آب کرده و به دو بخش قسمت نمایید.

به یکی از بخش ها خاکشیر پکتینی گردیده را اضافه کنید و برای 10 – 15 دقیقه رون یخچال قرار دهید تا کمی خودش را بگیرد. (توجه داشته باشید به شکل سفیه تخم مرغ شود؛ نباید به صورت کاملا بگیرد)

پس از اینکه نیمه گرفته و یا به بیانی نیمه جامد گردید، درون یک قالب از پیش چرب شده بریزید و مجددا درون یخچال برای 5 – 8 دقیقه قرار دهید تا زیادتر خودش را بگید.

به 1/2 دیگر ژله آلوئه ورا 1 پیمانه شیر افزوده و بهم بزنید. نکته : دقت داشته باشید که لازم است هم دمای ژله آلوئه ورا باشد. در نهایت هم بر روی زله ی پیشین بریزید.

مجددا درون یخچال بگذارید تا به صورت نصفه خودش را بگیرد(نباید کاملا خودش را بگیرد).

بعد 1/2 ژله ی انگور را همراه 2/3 پیمانه آبجوش به روش بن ماری ذوب نموده و پس از خنک گردیدن بر روی لایه پیشین بریزید و به مدت 4 – 5 ساعت درون یخچال قرار دهید تا به خوبی شکل بگیرد.

طرز آماده سازی ژله خاکشیر با طعمی نو و جذاب

مواد لازم

  • میزان نیاز خاکشیر
  • میزان نیاز گل محمدی
  • دو بسته ژله آلوئه ورا
  • میزان نیاز تخم شربتی

تهیه ژله خاکشیر با گل محمدی و تخم شربتی

اول 2 بسته ژله را داخل 1 عدد ظرف گود ریخته و بعد 4 پیمانه آبجوش به آن بیفزایید. ترکیب را به هم بزنید تا قدری زله حل گردد.

حالا آن را با استفاده از حرارت غیر مستقیم (روش بن ماری) به مرحله ای برسانید که به خوبی حل گردیده و رنگ آن شفاف گردد.

سپس 1/3 قالب را از پیش چرب شده را با زله بپوشانید و در نهایت داخل یخچال بگذارید تا به صورت نصفه خودش را بگیرد.

پس از اینکه ژله به حالت نصفه گرفته در آمد؛ آن را از یخچال بیرون آورده و گل محمدی را بیفزایید. گل های محمدی را با کمک چنگالی داخل ژله فرو ببرید.

در این مرحله نوبت به ریختن لایه دیگری از ژله می رسد، به گونه ای که 1/3 قالب پر گردد. قالب را داخل یخچال قرار دهید تا به صورت نصفه بگیرد. خاکشیر را همراه مقداری آب بخیسانید و در چند مرتبه آبکشی کرده و آن را بشویید. در نهایت خاکشیر شسته شده را از صافی عبور داده و به تنهایی به ژله بیفزایید. قالب ژله حاوی زله را در یخچال قرار دهید تا به صورت نیمه بند در آید.

حالا به وسیله ی یک چنگال ژله را که در حال حاضر خاکشیرهای آن نسبتا ته نشین شده اند؛ را به هم بزنید تا در همه ی قسمت های ژله پراکنده گردد.  مقداری ژله را بر روی آن ریخته و در یخچال قرار دهید تا کمی خودش را بگیرد.

بعد جهت لایه دومی تخم شربتی های شست و شو داده شده، و آبکشی گردیده را (آب آن را بکشید) به ژله بیفزایید. بعد مواد به دست آمده را داخل قالب ژله ریخته و در یخچال بگذارید تا کمی خودش را بگیرد. همانند خاکشیر، این لایه را نیز به خوبی بهم بزنید تا حل گردیده و در نهایت با ریختن مقداری ژله رویه آن را یکنواخت و صاف نمایید.

آموزش روش تهیه ژله خاکشیر به دو روش

روشی دیگر

با افزودن مقداری زعفران دم شده به شربت خاکشیر و تخم شربتی می توانید رنگ اشتهابرانگیز و شیک طلایی را به روی ژله خود بدهید.

آشنایی با طرز تهیه ژله خاکشیر

نکات طلایی در طرز تهیه ژله خاکشیر

  • توجه داشته باشید تا هم دمای اتاق گردد و با یکدیگر مخلوط نگردند.
  • برای خوب جدا گردیدن ژله از قالب، هنگام پشت و رو کردن آن بهتر است هر یک از لایه ها را به مدت طولانی درون یخچال نگهدارید تا به خوبی شکل بگیرد.
  • جهت بازگرداندن ژله از قالب کناره های ژله را به کمک دست جدا نموده و آهسته به سمت وسط بکشید تا در میان ظرف سرو قرار بگیرد.همچین می توانید برای راحت جدا شدن در زیر آن به مدت چند ثانیه سشوار بگیرید و سپس آن را بازگردانید.
  • همچنین می توانید آب میوه هایی مثل پرتقال و آلبالو و … را نیز به آن بیفزایید.
  • می توانید از هر نوع قالب جهت آماده سازی این ژله بهره ببرید. اما پیشنهاد می گردد تا از قالب های پلاستیکی بهره بگیرید.
  • قالب را پیش از استفاده مقداری چرب نمایید.
  • می توانید در صورت تمایل و به دلخواه خود کمی لیمو و یا گلاب نیز به آن بیفزایید. البته در این صورت باید میزان کمی از آب کم گردد. آموزش طرز تهیه ژله خاکشیر و تخم شربتی و گل محمدی
هدف آرگا از به تحریر در آوردن این مطلب آشپزی آموزش طرز تهیه ژله خاکشیر به دو روش متفاوت و جالب و در اختیار شما قرار دادن ایده یک دسر خوشمزه و شیک می باشد. برای آشنایی با مطالب مرتبط با دسر با ژله بر روی لینک کلیک نمایید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان