طرز تهیه ترشی مارچوبه همچون تهیه ترشی بامیه و ترشی لیته ساده است و شما می توانید با یک دستور ساده آن را در خانه تهیه کنید. در واقع این ترشی دارای یک سری فواید خاصی می باشد که در ادامه همه آن ها را برایتان بررسی خواهیم کرد.
مواد لازم
- مارچوبه 400 گرم
- شوید تازه 100 گرم
- شکر 3 قاشق سوپ خوری
- برگ بو 3 عدد
- سیر 2 حبه
- سرکه 1 قاشق سوپ خوری
- روغن زیتون 3 قاشق سوپ خوری
- دانه خردل 3 قاشق چای خوری
- نمک دو قاشق سوپ خوری
طرز تهیه ترشی مارچوبه
ابتدا باید ساقه های مارچوبه را از یک دیگر جدا کرده و بخش خشک آن را بیندازید. پوست مارچوبه ها را کنده و آن ها را دو الی سه سانتی متر برش دهید.
تمامی موادی که گفته شده است را به جز مارچوبه ها و شوید ها درون آب بگذارید و چند دقیقه ای آن ها را حرارت بدهید تا خوب بجوشند.
زمانی که مواد درون قابلمه خوب پخت می توانید مارچوبه ها را نیز اضافه کرده و اجازه دهید 10 دقیقه بجوشند. شیشه ها را در آب بجوشانید و خشک کنید.
مارچوبه ها را درون شیشه ها بریزید و شوید ها را نیز لا به لای مارچوبه ها قرار دهید. آب را به جوش بیاورید و درون شیشه ها را پر کنید. سپس درب شیشه ها را ببندید و آن ها را در محلی خنک نگهداری کنید.
فواید و معایب ترشی مارچوبه
ساقه هایی مارچوبه دارای ویتامین K بسیار زیادی می باشد و شما می توانید با خوردن مقداری از این ترشی این ویتامین را به بدن خود برسانید و از کمبود این ویتامین پیشگیر کنید. در نظر داشته باشید که این ویتامین برای بدن اهمیت بسیار زیادی دارد و می تواند از پوکی استخوان و مشکلات دیگری که ممکن است برایتان ایجاد شود پیشگیری کند.
مارچوبه یکی از بهترین موادی می باشد که شما می توانید به عنوان ترشی از آن استفاده کنید زیرا برخلاف سایر ترشی ها منجر به ایجاد یبوست نمی شود و درمان آن نیز به حساب می آید بنابراین اگر از این مشکل رنج می برید بهتر است با خوردن مارچوبه و گنجاندن آن در رژیم غذایی خود این بیماری را به صورت خانگی درمان کند.
مارچوبه برای افرادی که مشکلات انعقاد خون دارند بسیار مفید بوده و می تواند تا حدودی این مشکل را برای آن ها از بین ببرد.
البته این گیاه برای افرادی که مشکلات کلیوی دارند ممنوعیت مصرف دارد و نباید از این ترشی نیز استفاده کنند زیرا ممکن است حالت بدی برایشان ایجاد کند و در موارد بسیار شدید منجر به ایجاد بیماری نقرس خواهد شد.
افرادی که دارای ورم های زیاد در نواحی مختلفی از بدن هستند نباید از این ترشی استفاده کنند. همچنین کسانی که مشکلات عصبی دارند بهتر است از ترشی مارچوبه استفاده نکنند.
بیماران رماتیسمی با خوردن این ترشی مشکلاتشان افزایش می یابد و دردهایی که دارند غیر قابل تحمل خواهد شد بنابراین توصیه ما به این افراد این است که علاوه بر نخوردن مارچوبه باید از خوردن ترشی آن نیز صرف نظر کنند.
اگر طرز تهیه ترشی مارچوبه مورد پسند شما قرار گرفت در ادامه با کلیک بر روی لینک قرار داده شده می توانید با دستور پخت انواع ترشی آشنا گردید و بر اساس ذائقه خود اقدام به تهیه ترشی دلخواه خود نمایید.