ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه ترشی شلغم با طعم و رنگ متفاوت

طرز تهیه ترشی شلغم را با دو روش برایتان آموزش می دهیم و شما با هر روشی که راحت تر هستید می توانید این ترشی را بسازید. برای یاد گرفتن روش های مختلف این کار تا پایان این مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه ترشی شلغم با طعم و رنگ متفاوت

شلغم یکی از مهم ترین سبزی های زمستانی می باشد که دارای پنی سیسلین طبیعی بسیار زیادی می باشد و شما با خوردن آن می توانید از سرماخوردگی رهایی یابید. در واقع اگر نمی توانید این ترشی را به راحتی مورد استفاده قرار دهید می توانید از آن ترشی تهیه کرده و با خوردن ترشی در کنار غذا از فواید شلغم بهره مند شوید. در ادامه آموزش طرز تهیه ترشی شلغم را برایتان بررسی خواهیم کرد. این ترشی همانند ترشی لیته و ترشی بادمجان بسیار ساده و عامه پسند می باشد.

این ترشی را می توانید با دو روش مختلف تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. در ادامه هر دو روش تهیه را برایتان بررسی خواهیم کرد و شما هر کدام که دوست داشته باشید را می توانید استفاده کنید.

  •  تصفیه آب خانگی آکواجوی
  •  بلیط کیش

مواد لازم برای ترشی شلغم

مواد لازم

  • شلغم 5 عدد
  • چغندر 1 عدد
  • سیر 4 حبه
  • برگ بو 2 عدد
  • سرکه سفید یک پیمانه
  • آب سه پیمانه
  • نمک دریایی 3 قاشق چای خوری

آموزش طرز تهیه ترشی شلغم

ابتدا باید شیشه هایی که دوست دارید ترشی را در آن ها برزید با استفاده از آب جوش بشویید و استریل کنید. بعد از این که شیشه ها را خوب شستید می توانید آن ها را خشک کرده و در گوشه ای قرار دهید تا مواد ترشی را بعد از آماده شدن در آن بریزید.

چغندر ها را به همراه شلغم ها بشوید و خشک کنید و آن ها را به صورت خلالی خرد کنید. این نوع خرد کردن قطعا می تواند چهره بسیار زیبایی به ترشی شما بدهد و همچنین در آماده شدن سریع آن نقش بسیار زیادی به همراه خواهد داشت.

شلغم ها و چغندر های خرد شده را درون شیشه بچینید و سیر را به همراه آب و سرکه به شیشه ها اضافه کنید. در واقع بیش تر از چغندر قرمز برای رنگ ترشی استفاده می شود و اگر بتوانید یک الی دو برش در هر شیشه بیندازید هم کفایت می کند و رنگ ترشی شما جذاب تر خواهد شد.

بعد از این که شیشه ها را با شلغم و چغندر و سرکه و آب پر کردید بهتر است درب آن ها را محکم ببندید و شیشه را به آرامی تکان دهید تا سرکه و آب در لا به لای شلغم ها نفوذ کند. مدت زمانی که برای تهیه این ترشی صرف می شود 10 روز می باشد و شما بعد از این مدت زمان می توانید به راحتی از این ترشی استفاده کنید.

طرز تهیه ترشی شلغم

آموزش دوم تهیه ترشی شلغم

برای طرز تهیه ترشی شلغم روش دیگری نیز وجود دارد و شما می توانید به راحتی با استفاده از هر کدام از روش هایی که دوست دارید این ترشی خوش مزه را تهیه کنید. در واقع مواد مصرفی برای هر دو روش یکسان می باشد. در این روش نیز باید ابتدا شیشه ها را بشویید و خشک کنید.

شلغم ها را به همراه چغندر ها پوست بگیرید و خرد کنید. آن ها را به صورت جدا در مخلوط آب و سرکه قرار دهید و اجازه دهد چند دقیقه ای بماند.

بعد از این مدت زمان باید شلغم ها را از آب و سرکه خارج کنید و با استفاده از دستمال خشکشان کنید و داخل شیشه بچینید. می توانید برای مزه بهتر داشتن این ترشی در لا به لای شلغم هایی که می چینید کمی گلپر و موسیر نیز اضافه کنید.

درب شیشه را ببندید و در جایی خشک و خنک آن را نگهداری کنید و اجازه بدهید تا مدتی را بماند تا فرایند های تبخیر آن انجام شده و ترشی شما قابل خوردن شود.

نکات مهم برای ترشی شلغم

نکات طلایی برای تهیه ترشی شلغم

برای این که این ترشی را به بهترین شکل ممکن تهیه کنید لازم است تا بتوانید یک سری نکات را در حین درست کردن ترشی رعایت کنید. در ادامه شما را با این نکات آشنا خواهیم کرد.

  • اگر بتوانید مواد ترشی را از قبل بجوشانید می توانید میزان ماندگاری آن ها را افزایش داده و از کپک زدن آن ها جلوگیری کنید.
  • اگر شلغم ها را می پزید باید حواستان باشد که این ترشی سریع تر از سایر ترش ها خراب می شوند بنابراین باید حتما آن ها را در یخچال نگه دارید.
  • برای جوشاندن مواد ترشی قبل از آماده سازی بهتر است از مخلوط آب و سرکه استفاده کنید.
  • در طرز تهیه ترشی شلغم به خاطر بسپارید زمانی که چغندرها را باید بجوشانید با زمان جوشاندن شلغم ها فرق می کند بنابراین بهتر است این دو را با یکدیگر درون یک قابلمه نگذارید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان