طرز تهیه ترشی انبه کال را در ادامه برایتان بررسی می کنیم و شما می توانید با دستور تهیه این ترشی خودتان در خانه این ترشی را به بهترین شکل ممکن تهیه کنید. برای این که بتوانید از پس این کار به راحتی بر بیایید نیاز است تا چند نکته ای را در حین تهیه ترشی بدانید که در حین آموزش آن برایتان این نکات را نیز مورد بررسی قرار می دهیم.
در مطالب قبلی شما را با تهیه ترشی شانی، ترشی مارچوبه و ترشی شلغم آشنا کردیم و در ادامه قصد داریم با استفاده از یک میوه بسیار خوشمزه و پر خاصیت ترشی درست کنیم.
مواد لازم
- انبه سبز 3 کیلو
- سیر 1.5 کیلو
- فلفل قرمز تند 6 قاشق غذا خوری
- تخم گشنیز 6 قاشق غذا خوری
- سیاه دانه 6 قاشق غذا خوری
- سرکه 1. 5لیتر
- شکر یک سوم پیمانه
- گلپر به مقدار بسیار کم
- نمک و زرد چوبه به میزان لازم
آموزش طرز تهیه ترشی انبه کال
بسیاری از افرادی که این ترشی را تا کنون نچشیده اند فکر می کنند که این ترشی بسیار بد مزه است و دوست ندارند وقت و هزینه خود را صرف تهیه این ترشی بکنند ولی تنها افرادی که از ترشی قبلا چشیده اند می دانند که طعم و عطر این ترشی بی نظیر است و هیچ مشکلی برای شما و معده تان ایجاد نمی کند زیرا گیاهانی همانند تخم گشنیز دارد که می تواند از بروز این مشکلات پیشگیری کند.
در طرز تهیه این ترشی نیاز است تا ابتدا انبه های کال را خوب بشویید و پوست آن ها را بکنید. با برش دادن به آن ها می توانید دانه هایشان را جدا کرده و انبه ها را خرد کنید.
در مرحله بعدی باید مقدار بسیار کمی نمک بر روی انبه های خرد شده بریزید و اجازه بدهید نمک و زرد چوبه با این انبه ها به خوبی مخلوط شوند. می توانید این کار را با دست آسان تر کرده و در زمان نیز صرفه جویی کنید. برای این که انبه های شما خوشمزه تر شود باید بگذارید یک روز کامل زیر نور آفتاب بماند.
بعد از یک روز کامل می توانید مراحل تهیه این ترشی را از سر بگیرید. برای این کار ابتدا باید یک قابلمه برداشته و شکر را به میزان لازم و سرکه را با هم مخلوط کرده و روی شعله گاز قرار دهید. بعد از این که شکر و سرکه خوب ترکیب شدند باید آن ها را از روی شعله بردارید و اجازه بدهید خنک شوند.
بعد از این که شکر و سرکه سرد شد می توانید سری ها را درون این قابلمه رنده کنید.بعد از این که کارتان تمام شد باید یک شیشه استریل بردارید و انبه ها را در آن بچینید.
بعد از هر لایه ای که چیدید روی انبه ها تخم گشنیز، فلفل و سیاه دانه بریزید تا زمانی که شیشه پر شود می توانید این کار را ادامه دهید.
در مرحله آخر باید سرکه و شکر و سیری که آماده کرده اید را روی انبه ها بریزید و درب شیشه را خوب ببندید و در جایی خشک و خنک نگهداری کنید.
آموزش دوم تهیه ترشی انبه
برای این که ترشی انبه تهیه کنید روش های بسیار زیادی وجود دارد که قرار است همه آن ها را برایتان بررسی کنیم. در روش دوم از تمامی مواد گفته شده کمک می گیریم ولی یک سری از مواد را در نظر نخواهیم گرفت. در این روش از طرز تهیه ترشی انبه کال از زردچوبه و شکر استفاده نمی کنیم و میزان کمی روغن زیتون نیز به این ترشی اضافه می شود. مراحل تهیه این ترشی را به زبانی ساده برایتان بررسی می کنیم.
ابتدا تمامی ادویه ها را درون یک تابه تفت دید. مقدار بسیار کمی سرکه را به همراه سیر رنده شده را با ادویه ها مخلوط کنید.
انبه ها را درون شیشه های استریل شده بچینید و مایه آماده شده را به درون شیشه بریزید. یادتان باشد که 7 الی 10 روز باید به این ترشی زمان بدهید تا آماده شود.
نکته : برای این که طعم شیرین انبه ها از بین برود می توانید آن را کمی له کنید تا مواد کاملا به خورد آن ها رفته و ترشی شما طعم بهتری داشته باشد.
آموزش تهیه ترشی انبه سیاه نارس
این ترشی نیز دارای طرفداران بسیار زیادی می باشد و طعم بسیار خوبی دارد و افرادی که می توانند از ترشی انبه معمولی استفاده کنند به راحتی می توانند از این ترشی نیز استفاده کنند. در این دستور یک سری مواد اضافه تری وجود دارد که می توانید آن را تهیه کرده و ترشی بسیار خوبی را تهیه کنید و از استفاده این ترشی ها در کنار غذا لذت ببرید. مواد اضافی که در این ترشی به کار می رود شامل رب انار و 100 گرم تمر هندی و ادویه های محلی می باشد. ادویه های محلی بندرعباس شامل تخم خردل و زیره سبز است.
در طرز تهیه ترشی انبه کال نارس ابتدا باید انبه ها را شسته و آن ها را پوست بکنید. ادویه های گفته شده را درون یک تابه تفت داده و کنار بگذارید.
تمر هندی ها را به همراه مقدار بسیار کمی سرکه بجوشانید. بعد از این که 15 دقیقه جوشیدند می توانید آن ها را صاف کنید. هر چقدر از سرکه باقی ماند باید آن ها را به صورت کاملا جدا بجوشانید.
مایه تمر هندی را به همراه سرکه و دو مشت انبه به سرکه اضافه کنید. حدودا 7 دقیقه بعد می توانید رب انار را نیز به مواد اضافه کنید. بعد از این که رب انار را به مواد اضافه کردید می توانید باقی مانده انبه ها را نیز به مواد اضافه کنید و اجازه بدهید کمی بجوشد و بعد شعله گاز را خاموش کنید.
اجازه بدهید مواد خنک شوند و بعد آن ها را به درون شیشه های تمیز و استریل شده انتقال بدهید. مقداری سیر روی هر شیشه رنده کنید و بعد در شیشه ها را ببندید و آن ها را در جایی خنک نگهداری کنید.
آموزش تهیه ترشی انبه نارس با آبلیمو
در طرز تهیه این ترشی نیز تنها کافی است مقداری سرکه, انبه کال, رب گوجه فرنگی و دارچین و هل استفاده کنید. برای تهیه این ترشی حدودا 1 روز زمان نیاز است و شما باید از شب قبل سه کیلو انبه را با سه فنجان آبلیمو و سرکه مخلوط کنید و در گوشه ای قرار دهید. بعد از یک الی دو ساعت می توانید نیم کیلو رب گوجه فرنگی را نیز به این مواد اضافه کنید و اجازه بدهید یک شب بماند. بعد از گذشت یک روز می توانید دارچین و هل را به همراه سرکه به مواد اضافه کرده و مواد آماده شده را درون شیشه های استریل قرار دهید. به این ترشی باید 10 الی 20 روز زمان بدهید تا آماده شود و در این بین باید شیشه ها را در جایی خنک و تاریک نگه دارید و حتما از محکم بودن درب شیشه ها اطمینان پیدا کنید.