ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه ترشی کلم سفید با طعم عالی و متفاوت

اگر یک ترشی با دستور ساده و خوشمزه می خواهید در این بخش با طرز تهیه ترشی کلم سفید آشنا می شوید. این ترشی طعم عالی داشته و یک ترشی رستورانی است.

طرز تهیه ترشی کلم سفید با طعم عالی و متفاوت

یکی از محبوب ترین ترشی های خانگی که در این فصل باید تهیه کنید، ترشی کام سفید بوده که در این بخش طرز تهیه ترشی کلم سفید قرار داده شده و می توانید با این رسپی ساده آشنا شوید.

برای داشتن انواعی از ترشی های خانگی کافی است تا در این بخش با طرز تهیه ترشی فلفل کبابی و ترشی تابستانی آشنا شوید. این نوع ترشی ها رستورانی بوده و برای رستوران و مهمانی نیز تهیه می شود.

مراحل تهیه ترشی کلم سفید

مواد اولیه:

  • کلم سفید: 2 عدد
  • شوید: 1 دسته
  • هویج: 5 عدد
  • سیر: 10 حبه
  • فلفل دلمه کبابی: 2 عدد
  • آب: 3 لیوان
  • سیاه دانه، گلپر، نمک: به میزان لازم
  • سرکه: 3 لیوان
  • فلفل سبز تند: چند عدد

طرز تهیه ترشی کلم سفید:

این ترشی با یک رسپی ساده و عالی تهیه شده که در این بخش با نحوه تهیه آن آشنا می شوید. ابتدا باید کلم ها را جدا کرده و درون یک ظرف به خوبی شسته و آبکش کنید. مقداری آب سرد روی آن بریزید و در ادامه نیز باید برگ های نازک کلم ها را شسته و به صورت ریز خرد کنید.

 ترشی کلم سفید با هویج

کلم ها را روی یک پارچه نخی پهن کرده و زمان دهید تا به خوبی آب آن کشیده شده و خشک شود. در صورتی که از سبزی های خیس استفاده کنید، ترشی شما به سرعت کپک زده و نرم می شود. در این بخش نیز باید هویج ها را شسه و ریز کنید. شما می توانید از سبزی خشک نیز استفاده کنید.

شما می توانید هویج ها را به شکل های مختلفی برش دهید. در این بخش نیز فلفل دلمه ای های رنگی را شسته و برش دهید. رطوبت این فلفل ها را نیز گرفته و بعد سراغ تهیه دیگر مواد این ترشی بروید. درون قابلمه ای سرکه و آب را به یک اندازه ترکیب کرده و بعد مقداری نیز نمک به آن اضافه کنید.

در این مرحله از طرز تهیه ترشی کلم سفید محلول آب و سرکه را باید روی حرارت گذاشته و بعد از جوشیدن آن را کنار بگذارید. کلم برگ، گل کلم های خرد شده، هویج خرد شده، فلفل دلمه و فلفل تند خرد شده، شوید ساطوری شده و سیر را درون ظرفی ریخته و خوب ترکیب نمایید. در این بخش نیز می توانید از مقداری سیاه دانه و گلپر هم استفاده کنید.

طرز تهیه ترشی کلم سفید

مواد ترکیب شده را باید درون ششه ای ریخته و ترکیبی از آب و سرکه را نیز روی آن بریزید. شما می توانید مواد را ابتدا ترکیب کرده و بعد درون شیشه ریخته یا می توانید مواد را به صورت لایه ای ریخته تا رنگی تر و زیباتر باشد. شیشه را به مدت چند دقیقه بیرون گذاشته تا خنک شده و بعد از آن درب شیشه را محکم بسته و درون یخچال بگذارید.

این ترشی را می توانید برای وعده های مختلف و در کنار انواع غذاها نیز سرو کنید. این ترشی را می توانید با ادویه های دیگر نیز طعم دار کنید. شما می توانید از مقداری کرفس نیز در این ترشی بی نظیر استفاده کنید. این نوع ترشی طعم فوق العاده ای داشته و یک ترشی رستورانی با رسپی فوق العاده است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان