فلفل یک نوع سبزیجات پر خاصیت بوده که حتی می توانید برای تهیه ترشی از ان استفاده کنید. طرز تهیه ترشی فلفل ترکیه ای با یک رسپی ساده در این بخش قرار داده شده و یک نوع ترشی متنوع و به روز است.
اگر از علاقه مندان به انواعی ترشی های خانگی هستید، می توانید با طرز تهیه ترشی کلم سفید و ترشی کدو آشنا شوید. این نوع ترشی ها متنوع و طعم و مزه ای عالی دارند.
مواد اولیه:
- فلفل تند یا شیرین: 1 کیلوگرم
- پودر گلپر: نصف قاشق چای خوری
- نمک: 1 قاشق غذاخوری
- سرکه سفید: به میزان لازم
طرز تهیه ترشی فلفل ترکیه ای:
برای داشتن این ترشی بی نظیر ابتدا باید فلفل ها را روی گاز یا منقل نیز کباب کنید. در صورت دلخواه نیز می توانید فلفل ها را درون فر کباب نمایید اما روی منقل طعم و عطر ان بهتر می شود. حالا با استفاده از چاقو باید فلفل ها را ساطوری نمایید. می توانید به صورت نگینی نیز ان را برش دهید.
قبل از اینکه شروع به ساطوری کردن این مواد کنید، باید پوست فلفل را از روی آن جدا کنید که باید زمان دهید تا کمی خنک شود و بعد ان را پوست نمایید. در این بخش نیز باید سرکه را بجوشانید.
یک لیتر سرکه را درون قابلمه ای ریخته و بعد از حرارت خوردن زیر آن را خاموش کنید. در صورت دلخواه و اگر می خواهید که فلفل ها را به صورت سالم استفاده کنید، درون شیشه بچینید. سرکه سرد شده را آن روی ریخته و در نهایت نیز مقداری پودر کلپر و نمک به ان اضافه کنید.
ترشی را کنار گذشته و زمان دهید تا جا افتاده شود. مدت زمان کافی برای استراحت این ترشی 3 روز تا یک هفته است. حالا ترشی شما اماده است و می توانید، نوش جان کنید. این ترشی را می توانید در کنار انواع غذاها سرو کنید. یک ترشی با طعم و مزه عالی رستورانی که حتی می توانید برای فروش نیز آن را تهیه نمایید.
طرز تهیه ترشی فلفل کبابی:
ترشی فلفل کبابی را می توانید با رسپی و دستورهای متنوعی تهیه کنید. شما می توانید در یک دستور دیگر از این ترشی از مقداری سبزیجات نیز استفاده کنید. در این نوع ترشی می توانید مواد را به صورت لیته ای سرو نمایید. فلفل را به خوبی ساطوری کرده و چند حبه سیر، فلفل دلمه ای، سایه دانه اضافه کرده و مواد را خوب ترکیب کرده حالا مقداری سرکه جوشیده شده و خنک را به ان اضافه کرده و مواد را خوب هم بزنید.
در صورتی که می خواهید، ترشی شما از تیزی و تندی بیافتد، می توانید به ان مقداری نبات نیز اضافه کنید. افزودن نبات موجب شده تا طبع ترشی کمی معتدل شود و طعم ان نیز بهتر می شود. این ترشی عالی با این رسپی ویژه را می توانید در رستوران های خود تهیه کنید.
در استفاده از این ترشی نیز باید توجه کنید که بعد از هر بار استفاده درب آن را به خوبی ببندید و اجازه ندهید که هوا به درون ان برود. در این صورت ممکن است که ترشی شما کپک بزند.