ماهان شبکه ایرانیان

کشف محموله ۲۰ هزار کیلوگرمی گوجه فرنگی قاچاق در گمرک باشماق

در اوایل ماه جاری با هوشیاری مامورین گمرک باشماق، مقدار ۳۴ هزار و ۵۰۰ کیلوگرم پیاز و ۲۱ هزار کیلوگرم کودشیمیایی اوره که به همین شگرد در محموله‌های سیب زمینی و هویج جاساز شده بود، کشف و ضبط شد.

مدیرکل گمرک باشماق از کشف محموله 20 هزار کیلوگرمی گوجه فرنگی قاچاق خبر داد.

فرید حق پناه در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: ماموران این گمرک در ادامه نظارت و کنترل های قانونی نسبت به کالاهای صادراتی، در تاریخ نوزدهم دی ماه به یک محموله اظهاری تحت عنوان خیار مشکوک؛ که در بررسی تکمیلی مقدار 20 هزار و 500 کیلوگرم گوجه فرنگی را که به صورت ماهرانه در زیر بار محموله خیار جاساز شده بود، کشف کردند.

وی افزود: صادرات گوجه فرنگی در حال حاضر بنا به ابلاغیه ستاد تنظیم بازار تا اطلاع ثانوی مشمول پنجاه و پنج درصد عوارض صادراتی شده است.

مدیر کل گمرک باشماق بیان کرد: در اوایل ماه جاری نیز با هوشیاری مامورین گمرک باشماق، مقدار 34 هزار و 500 کیلوگرم پیاز و 21 هزار کیلوگرم کودشیمیایی اوره که به همین شگرد در محموله های سیب زمینی و هویج جاساز شده بود، کشف و ضبط شد.

حق پناه افزود: در این خصوص نیز پرونده قضایی تشکیل و به همراه عوامل قاچاقچی جهت سیر مراحل قانونی تحویل مرجع رسیدگی کننده شد.

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان