مواد لازم نان ترکی پیده (Pide)
آرد 500 گرم
آب گرم ½ پیمانه
زرده تخم مرغ 1 عدد
دانه کنجد 2 قاشق غذاخوری
مخمر خشک 1 قاشق غذاخوری
شکر 1 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق غذاخوری
سیاه دانه 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری + مقداری
طرز تهیه نان ترکی پیده (Pide)
آرد، مخمر، شکر و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید.
در مرکز مخلوط آرد، گودالی ایجاد کنید و آب را آرام آرام به آن اضافه کنید؛ سپس با دست خمیر را (15 دقیقه) ورز دهید تا جایی که یک دست شود و کش بیاید.
کاسه متوسطی را کمی با روغن زیتون چرب کرده و خمیر را درون آن گذاشته و روی آن را کاغذ روغنی بیندازید و با سلفون بپوشانید. 1 تا 1 ساعت و نیم آن را در جای گرمی بگذارید تا مقدار خمیر 2 برابر شود و به عبارتی خمیر ور بیاید.
فر را روی دمای 230 درجه سانتی گراد گرم کنید.
خمیر را روی سطح صافی که آردپاشی شده پهن کنید و به دوقسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را روی کاغذ روغنی پهن کرده تا به صورت مستطیلی 18 در 40 سانتیمتری درآید.
روی خمیر را کاغذ روغنی بکشید و برای 15 دقیقه کنار بگذارید.
کنجد و سیاه دانه را روی آن بریزید.
زرده تخم مرغ را هم بزنید و روی خمیر را کاملا با تخم مرغ آغشته کنید.
برای 10 دقیقه آن را داخل فر بگذارید تا طلایی رنگ شود.
نکات تکمیلی در مورد نان ترکی
نان ترکی جزو نان و خمیر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
نان ترکی را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
نان ترکی ، طرز تهیه نان ترکی پیده (Pide)